Bekijk onze werkwijze

Een overzicht van hoe wij te werk gaan.

Onze werkwijze en wat kan je verwachten

Op deze pagina leggen wij je uit wat onze werkwijze is en wat je precies van ons kunt verwachten, zo voorkom je verrassingen. Wij werken in bijna alle gevallen volgens vier stappen waarbij we tot een passende stage voor jou komen. Tijdens het proces krijg je één of twee contactpersonen toegewezen die altijd voor je klaar staan. Bekijk de mogelijkheden lees alles over onze werkwijze.

Stagebemiddeling

Een uitdagende stage in Azië of Oceanië.

Huisvesting

Accommodatie in de buurt van jouw stageplek.

Overige diensten

Hulp bij visum aanvraag, Klassikale taallessen, activiteiten en meer.

De stage mogelijkheden

Wij bieden buitenlandse stages aan voor alle opleidingsniveaus in Azië en Oceanië, welke geheel op basis van jouw voorkeuren en wensen zijn. Onze buitenlandse stages zijn mogelijk vanaf een aantal weken tot en met een halfjaar of zelfs langer mogelijk.

Naast het organiseren van jouw buitenlandse stage, helpen wij ook graag met met organiseren van jouw accommodatie, visumaanvraag en nog veel meer.

Wat is onze werkwijze?

Wij werken volgens vier eenvoudige stappen die rechts zijn afgebeeld.

Wanneer jij je aanmeldt bij ons voor een stage in het buitenland, zullen we samen jouw voorkeuren, eisen en wensen bespreken. Op basis hiervan gaan wij op zoek gaan naar uitdagende buitenlandse stageplekken.

Wanneer wij een aantal geschikte stagebedrijven hebben gevonden zullen wij deze aan je voorstellen. Jij kiest het bedrijf dat jou het meest aanspreekt en voert een Skype gesprek met wellicht je toekomstige stagebegeleider.

Klikt het? Yes je stage is gevonden! Klikt het niet? Geen probleem, we gaan verder voor je zoeken.

Meld je vrijblijvend aan voor de stage locatie van jouw voorkeur. Wij zullen vervolgens samen jouw voorkeuren en wensen bespreken

Wij gaan op zoek naar verschillende stage bedrijven en zullen deze aan je voorstellen. Jij maakt vervolgens de keuze

Je hebt een Skype gesprek met het stage bedrijf. Ben je enthousiast? Hartstikke mooi! Klikt het niet? Zoeken we verder voor je

Heb je een akkoord gesloten met een stage bedrijf? Gefeliciteerd, je kan je voorbereiden voor de beste tijd van je studie!

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!