Bekijk onze werkwijze

Een overzicht van hoe wij te werk gaan.Onze werkwijze en wat kan je verwachten

Op deze pagina leggen wij je uit wat onze werkwijze is en wat je precies van ons kunt verwachten, zo voorkom je verrassingen. Wij werken in bijna alle gevallen volgens vier stappen waarbij we tot een passende stage voor jou komen. Tijdens het proces krijg je één of twee contactpersonen toegewezen die altijd voor je klaar staan. Bekijk de mogelijkheden lees alles over onze werkwijze.

Stagebemiddeling

Een uitdagende stage in Azië of Oceanië.

Huisvesting

Accommodatie in de buurt van jouw stageplek.

Overige diensten

Hulp bij visum aanvraag, Klassikale taallessen, activiteiten en meer.

De stage mogelijkheden

Wij bieden buitenlandse stages aan voor alle opleidingsniveaus in Azië en Oceanië, welke geheel op basis van jouw voorkeuren en wensen zijn. Onze buitenlandse stages zijn mogelijk vanaf een aantal weken tot en met een halfjaar of zelfs langer mogelijk.

Naast het organiseren van jouw buitenlandse stage, helpen wij ook graag met met organiseren van jouw accommodatie, visumaanvraag en nog veel meer.

Wat is onze werkwijze?

Wanneer wij jouw aanmelding ontvangen hebben, zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen. Op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding, vertellen we jou de mogelijkheden.

Wij gaan op zoek naar een stagebedrijf dat perfect bij jou past. Vervolgens stellen we deze aan je voor en plannen we een video call in tussen jou en het desbetreffende bedrijf

Door de video call kan je zelf het beste aanvoelen of het bedrijf bij je past en je er een goed gevoel bij hebt. Is er een match? Super! Zo niet, zoeken we verder voor je

Wanneer er vanuit beide kanten een akkoord is helpen we je verder met al het papierwerk voor je opleiding en om je visum aan te kunnen vragen. Hiernaast helpen wij je uiteraard ook met accommodatie

Meld je vrijblijvend aan voor het stageland van jouw voorkeur

Wij gaan op zoek naar een stagebedrijf dat bij jou past en stellen deze aan je voor

Je voert een video call met het stagebedrijf

Een akkoord met het stagebedrijf? Dan helpen wij je verder met accommodatie en je visum.

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!