Wat is onze werkwijze?

Een overzicht van hoe wij te werk gaan, wel zo duidelijk.

Stagebemiddeling

Wij zoeken een stage die aansluit op jouw voorkeur en wensen.

Huisvesting

Tijdens je stage heb je natuurlijk ook een slaapplaats nodig, hier helpen wij je graag bij.

Overige diensten

Per stageland bieden wij extra diensten aan zoals klassikale lessen en de visum aanvraag.

De mogelijkheden

Wij bieden buitenlandse stages voor alle opleidingsniveaus aan in diverse landen. Onze stages zijn vanaf een aantal weken tot en met een halfjaar of zelfs langer mogelijk.

Naast het zoeken van een geschikte stage voor jou, kunnen we ook helpen met accommodatie, jouw visumaanvraag en nog veel meer!

Wij inspireren je graag

Lijkt het jou gaaf om een deel van je studie door te brengen in het buitenland, maar weet je nog niet waar in het buitenland je stage wilt lopen en wat je kan verwachten?

Wij informeren en inspireren je graag waarom een stage in het buitenland de beste tijd van je studie zal zijn. Wij vertellen je graag wat een stage in het buitenland uniek maakt en waarom deze unieke ervaring je leven lang zal bijblijven.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken volgens vier eenvoudige stappen die rechts zijn afgebeeld.

Wanneer jij je aanmeldt bij ons voor een stage in het buitenland, zullen we samen jouw voorkeuren, eisen en wensen bespreken. Op basis hiervan zullen wij op zoek gaan naar de leukste en uitdagendste buitenlandse stages.

Wanneer wij een aantal geschikte stagebedrijven hebben gevonden zullen wij deze aan je voorstellen. Jij kiest het bedrijf dat jou het meest aanspreekt en voert een Skype gesprek met wellicht je toekomstige stagebegeleider.

Klikt het? Yes je stage is gevonden! Klikt het niet? Geen probleem, we gaan verder voor je zoeken.

Meld je vrijblijvend aan voor de stage locatie van jouw voorkeur. Wij zullen vervolgens samen jouw voorkeuren en wensen bespreken

Wij gaan op zoek naar verschillende stage bedrijven en zullen deze aan je voorstellen. Jij maakt vervolgens de keuze

Je hebt een Skype gesprek met het stage bedrijf. Ben je enthousiast? Hartstikke mooi! Klikt het niet? Zoeken we verder voor je

Heb je een akkoord gesloten met een stage bedrijf? Gefeliciteerd, je kan je voorbereiden voor de beste tijd van je studie!

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!