Wat kost een buitenlandse stage?

Onze kosten staan per stage locatie beschreven.

Wat kost een stage in het buitenland?

De prijs van een stage in het buitenland hangt volledig af van de stage locatie en de duur van je stage. Voor een prijsindicatie kun je het beste de stage locatie van jouw voorkeur kiezen via het hoofdmenu. Hier lichten wij de prijs per stage locatie toe.

Wil je graag persoonlijk advies over jouw stage in het buitenland? neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Vrijblijvend aanmelden

Aanmelden voor een stage in het buitenland is geheel vrijblijvend. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen we samen de mogelijkheden bespreken. Wanneer je graag een stage via ons wilt doen zullen wij vragen om een aanbetaling. Dit is een garantie voor ons, aangezien wij veel tijd besteden aan het vinden van de best passende stage. Zie je er tot die tijd van af, geen probleem!

In 99% van de gevallen komen we samen tot een geschikt stagebedrijf. Lukt dit in het uiterste geval niet, dan krijg je uiteraard je aanbetaling terug.

Onze populairste stagelanden

er stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!