ICT stage in het buitenland?

Een buitenlandse ICT stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.ICT stage? Wij helpen je hier graag bij.

Volg jij een ICT opleiding en ben je op zoek naar een ICT stage in het buitenland? Dan helpen wij jou hier graag bij. Op basis van jouw voorkeuren en wensen en die vanuit je opleiding bieden wij uitdagende stageplekken aan in het buitenland. Aangezien onze liefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Loop een ICT stage bij een buitenlands bedrijf en ervaar hoe het is om aan de andere kant van de wereld te wonen, leven en stage te lopen. Bekijk onze stagelanden en beleef de beste tijd van je studie!

Waarom een ICT stage in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?