Stage in China

Loop stage in China en beleef de beste tijd van je studie!

Onze stageplekken

Stage lopen in China kan in verschillende steden. Wij stellen ze graag aan je voor.

Beijing, onze favoriet. Beijing is een stad waarbij zowel historische- als nieuwe gebouwen zich afwisselen. Een gigantische stad, maar toch overzichtelijk.

Shanghai, ook wel het financiele centrum van de China genoemd waar je omringd bent door wolkenkrabbers.

Hangzhou, Ook wel het Silicon Valley van China genoemd. Een stad vol start-ups en tech bedrijven zoals Alibaba.

Chengdu, Een wat compactere stad met 14,5 miljoen inwoners die bekend staat om de panda.

Stage lopen in China

Een stage in China is een unieke ervaring en niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. China is naar onze mening een van de mooiste landen ter wereld. Naast dat China een indrukwekkende historie en één van de grootste economieën van de wereld heeft, loopt China ver voor op Nederland wat betreft technologische ontwikkelingen.

China is een veelzijdig land met veel tempels en tuinen, maar ook met veel nieuwbouw en de hoogste wolkenkrabbers. Begeef je in gigantische shopping malls van meerdere verdiepingen of kom helemaal tot rust in één van de prachtige parken die elke Chinese stad rijk is.

Waarom een stage in China

Stage lopen in China is een onvergetelijke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Tijdens een stage in China zal je een geheel andere bedrijfscultuur ervaren, veel nieuwe mensen leren kennen en daarnaast een zakelijk netwerk opbouwen. Naast je stage in China heb je uiteraard genoeg vrije tijd om de stad en wellicht andere plekken (als je natuurlijk van reizen houdt) te verkennen.

Wij hebben op al onze locaties in China een kantoor waar je altijd welkom bent en vanuit waar wij wekelijks activiteiten organiseren. Je hoeft je dus geen moment te vervelen! Naast onze wekelijkse activiteiten kan je ook klassikale Chinese lessen volgen als je de Chinese taal wilt leren. Kortom: een stage in China is een ervaring voor het leven en investering in de toekomst!

Alles willen weten over een stage in China?

Wij vertellen je er graag alles over.

Onze stageplekken in China

Wil jij stage in China lopen? Bekijk dan onze locaties in China en meld je vrijblijvend aan. Wij zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer informatie over onze stages in China, hoe wij te werk gaan of wat je bijvoorbeeld precies kan verwachten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en inspireren je graag over waarom een stage in China een onvergetelijke ervaring en investering in de toekomst is.