Stage in China

Loop stage in China, het land met de snelst groeiende economie ter wereld.

Direct aanmelden
We zijn er trots op dat we mogen samenwerken en studenten kunnen plaatsen bij wereldwijd erkende organisaties,
diverse kleine tot middelgrote ondernemingen en innovatieve startups.

Onze stageplekken

Een stage in China kan in verschillende steden. Wij stellen ze graag aan je voor.

Beijing, onze favoriet. Beijing is een stad waarbij zowel historische- als nieuwe gebouwen zich afwisselen. Een gigantische stad, maar toch overzichtelijk.

Shanghai, ook wel het financiele centrum van de China genoemd waar je omringd bent door wolkenkrabbers.

Hangzhou, Ook wel het Silicon Valley van China genoemd. Een stad vol start-ups en tech bedrijven zoals Alibaba.

Chengdu, Een wat compactere stad met 14,5 miljoen inwoners die bekend staat om de panda.

Loop stage in China

Een stage in China is een unieke ervaring en niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. China is naar onze mening een van de mooiste landen ter wereld. Naast dat China een indrukwekkende historie en één van de grootste economieën van de wereld heeft, loopt China ook ver voor op Nederland wat betreft technologische ontwikkelingen. Dit zal je zeker ervaren tijdens je stage in China!

China is een veelzijdig land met veel tempels en tuinen, maar ook met veel nieuwbouw en de hoogste wolkenkrabbers. Begeef je in gigantische shopping malls van meerdere verdiepingen of kom helemaal tot rust in één van de prachtige parken die elke Chinese stad rijk is.

Waarom een stage in China

Een stage in China is een onvergetelijke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Tijdens een stage in China zal je een geheel andere bedrijfscultuur ervaren, veel nieuwe mensen leren kennen en daarnaast een zakelijk netwerk opbouwen. Naast je stage in China heb je uiteraard genoeg vrije tijd om de stad en wellicht andere plekken (als je natuurlijk van reizen houdt) te verkennen.

Wij hebben in Beijing en Shanghai een kantoor waar je altijd meer dan welkom bent en vanuit waar wij wekelijks activiteiten organiseren. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens je stage in China! Naast onze wekelijkse activiteiten kan je ook klassikale Chinese lessen volgen als je de Chinese taal wilt leren.

Onder andere bekend via:

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in China?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Stage in China, Beleef de beste tijd van je studie

Stage lopen in China voelt voor de meeste studenten niet aan als stage lopen, maar meer als een lange vakantie. Het is dan ook een uitzonderlijke kans om een halfjaar in China te verblijven en dit prachtige land te ontdekken. Ervaar de gastvrijheid van de Chinese bevolking en werk samen met je Chinese collega’s in een internationaal bedrijf. Uiteraard zal je stagebegeleider de Engelse taal beheersen.


Tijdens je stage in China zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een internationaal netwerk opbouwen voor de toekomst, wat tevens sterk op je CV staat. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat je stage loopt bij een bedrijf waar jij je thuis voelt. Een bedrijf dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Ontdek de stage mogelijkheden in Beijing, Shanghai, Hangzhou of Chengdu en meld je geheel vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Een buitenlandse stage in China is enorm populair onder studenten. Wij merken dan ook dat een groot deel van de Nederlandse studenten liever in stage in China loopt, dan in Nederland. Het is een unieke ervaring voor het leven om in China stage te lopen. Want zeg nou zelf? Een halfjaar aan de andere kant van de wereld verblijven is toch een stuk leuker dan in Nederland?


Wij helpen jaarlijks vele studenten met een stage in China en zijn dan ook bekend bij veel hogescholen en universiteiten in Nederland. Verleg je grenzen en Loop net als talrijk andere Nederlandse studenten stage in China! Een ervaring om nooit te vergeten en investering in de toekomst.