Stage in Australië

Loop stage in Australië, één van de populairste landen onder jongeren.

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Een stage in Australië is in verschillende steden mogelijk. Graag stellen wij ze aan je voor.

Sydney, Een heerlijke veelzijdige stad met alleen maar positiviteit. Sydney is een stad vol bezienswaardigheden en witte stranden

Melbourne, verkozen tot één van de mooiste steden van Australië. Ook wel culturele hoofdstad van Australië genoemd.

Perth, Populairste stad aan de westkust van Australië met de meeste jaarlijkse zonuren.

Brisbane, Twee na grootste stad van Australië, gelegen aan de beroemce Gold Coast.

Loop Stage in Australië

Stage lopen in Australië is een unieke ervaring en totaal niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. Australië is een prachtig divers land en erg populair onder jongeren. Kies voor een stage in Sydney, Melbourne, Perth of Brisbane en ga een waanzinnige stage periode tegemoet.

Australiërs vinden het erg belangrijk om het gezellig te hebben tijdens het werk en dat zal je zeker ervaren tijdens je stage in Australië. Naast het hebben van een goede sfeer op de werkvloer zal je ook regelmatig buiten het bedrijf zijn. Een stage in Australië is een ervaring voor het leven en investering in jouw toekomst!

Waarom een stage in Australië

Tijdens je stage in Australië zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een zakelijk netwerk opbouwen en een geheel andere bedrijfscultuur ervaren. Naast jouw stage in Australië zal je genoeg tijd vrij hebben om de stad, omgeving en vele andere mooie plekken te ontdekken!

Ons kantoor in Australië is gevestigd in Sydney, hier ben je uiteraard altijd welkom om langs te komen. Hiernaast organiseren wij geregeld leuke activiteiten voor al onze stagiaires vanuit ons kantoor op locatie, zoals: surf trips, outback excursies en nog veel meer.

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Australië?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Stage in Australië, beleef de beste tijd van je studie

Een stage in Australië voelt voor de meeste studenten aan als een lange vakantie. Je vergeet dan ook haast dat je op stage bent. Ervaar hoe het is om bij een internationaal stage te lopen waar een totaal verschillende (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden. Tijdens je stage in Australië heb je uiteraard genoeg vrije tijd om de omgeving te verkennen zoals de welbekende outback van Australië of bijvoorbeeld het great barrier reef.


Tijdens je stage in Australië zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Naast dat je nieuwe vrienden maakt, zal je ook een internationaal zakelijk netwerk opbouwen wat in de toekomst van pas kan komen. Wist je zelfs dat studenten die stage in het buitenland hebben gelopen doorgaans makkelijker een baan vinden? Je onderscheid je simpelweg ten opzichte van andere studenten. Een stage in Australië staat dan ook sterk op je CV. Bekijk onze stageplekken in Sydney, Melbourne, Perth of Brisbane en meld je geheel vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Een buitenlandse stage in Australië is gigantisch populair onder studenten. Want zeg nou zelf? Een stage in Australië klinkt toch een stuk leuker dan een stage in Nederland? Wij merken dan ook dat veel studenten liever stage in Australië lopen, dan bij een bedrijf in Nederland. Stage lopen in Australië is een once-in-a-lifetime ervaring die je voor de rest van je leven zal bijblijven en veel nieuwe ervaringen met zich zal meebrengen.


Jaarlijks helpen wij vele studenten met een stage in Australië. Wij zijn dan ook bekend bij veel hogescholen en universiteiten in Nederland. Stap uit je comfortzone en kies net zoals vele andere Nederlandse studenten voor een buitenlandse stage in Australië! Een ervaring voor het leven en investering in de toekomst.