Stage in Australië

Loop stage in Australië en beleef de beste tijd van je studie!

Onze stageplekken

Wij bieden stages in Australië in verschillende steden aan. Graag stellen wij ze aan je voor.

Sydney, Een heerlijke veelzijdige stad met alleen maar positiviteit. Sydney is een stad vol bezienswaardigheden en witte stranden

Melbourne, verkozen tot één van de mooiste steden van Australië. Ook wel culturele hoofdstad van Australië genoemd.

Perth, Populairste stad aan de westkust van Australië met de meeste jaarlijkse zonuren.

Brisbane, Twee na grootste stad van Australië, gelegen aan de beroemce Gold Coast.

Stage lopen in Australië

Stage lopen in Australië is een unieke ervaring en totaal niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. Australië is een prachtig divers land en erg populair onder jongeren. Kies voor een stage in Sydney, Melbourne, Perth of Brisbane en ga een waanzinnige stage periode tegemoet.

Australiërs vinden het erg belangrijk om het gezellig te hebben tijdens het werk en dat zal je zeker ervaren. Naast het hebben van een goede sfeer op de werkvloer zal je ook regelmatig buiten het bedrijf zijn. Een stage in Australië is een ervaring voor het leven en investering in jouw toekomst!

Waarom een stage in Australië

Tijdens je stage in Australië zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een zakelijk netwerk opbouwen en een geheel andere bedrijfscultuur ervaren. Naast stage lopen in Australië zal je genoeg tijd vrij hebben om de stad, omgeving en vele andere mooie plekken te ontdekken!

Ons kantoor in Australië is gevestigd in Sydney, hier ben je uiteraard altijd welkom om langs te komen. Hiernaast organiseren wij geregeld leuke activiteiten voor al onze stagiaires vanuit ons kantoor op locatie, zoals: surf trips, outback excursies en nog veel meer.

Alles willen weten over een stage in Australië?

Wij vertellen je er graag alles over.

Onze stageplekken in Australië

Wil je stage lopen in Australië? Bekijk dan snel onze stageplekken in Australië en meld je vrijblijvend aan. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je alles weten over een stage in Australië, hoe wij te werk gaan en wat je kan verwachten? Neem dan contact met ons op. Wij inspireren en informeren je graag over waarom een stage in Australië een “once in a lifetime” ervaring is en investering in de toekomst!