Chinees leren in China

Waar beter kan je de Chinese taal leren dan in China zelf?

Direct aanmelden

Taalcursus Chinees in China: een diepe duik in cultuur en taal

Als je ooit hebt overwogen om de Chinese taal te leren, waarom dan niet direct bij de bron? China's rijke taal en cultuur ervaren terwijl je in het land zelf verblijft, biedt een onvergelijkbare leerervaring.


Onze taalcursusprogramma's in Shanghai, Beijing, Hangzhou en Chengdu maken dit mogelijk en toegankelijk. En dat is niet alles! Wij bieden niet alleen cursussen in groepen aan, maar ook 1-op-1 lessen. Van logistieke ondersteuning tot het organiseren van accommodatie en visumaanvragen, wij hebben alles onder één dak.

Chinees leren in Beijing

Een prachtige stad om in te mogen verblijven.

Chinees leren in shanghai

Het financiële en economische centrum van China.

Chinees leren in Hangzhou

Het Silicon Valley van China.

Chinees leren in Chengdu

Thuishaven van de panda.

Volg Chinese lessen in 4 verschillende steden

Elke stad waar we Chinese lessen op locatie aanbieden heeft zijn eigen unieke charme en leermogelijkheden.

Beijing, een stad waarbij zowel historische- als nieuwe gebouwen zich afwisselen. Een gigantische stad, maar toch overzichtelijk.

Shanghai, ook wel het financiele centrum van de China genoemd waar je omringd bent door wolkenkrabbers.

Hangzhou, Ook wel het Silicon Valley van China genoemd. Een stad vol start-ups en tech bedrijven.

Chengdu, Een wat compactere stad met 14,5 miljoen inwoners die bekend staat om de panda.

Leer de Chinese taal op locatie middels groepslessen of 1-op-1

Of je nu de voorkeur geeft aan het volgen van Chinese lessen in kleine groepjes of de persoonlijke aandacht wenst van 1-op-1 les, wij hebben opties die aan jouw behoeften voldoen.

Het volgen van Chinese lessen op locatie zijn mogelijk vanaf 2 weken tot een diepgaande ervaring van 24 weken.

Het gehele jaar door kan je starten met het volgen van Chinese lessen.

Vrijblijvend aanmelden

Online Chinees leren spreken, op afstand

Hoewel het ter plekke leren van de Chinese taal unieke pluspunten heeft, biedt online het volgen van Chinese lessen een fantastisch alternatief voor mensen die beperkt zijn in tijd of budget. Ons virtuele platform biedt een boeiende en interactieve ervaring voor het leren van de Chinese taal.

Je kunt genieten van lessen van gekwalificeerde native Chinese docenten vanuit China, en dat allemaal vanuit het gemak van je eigen woning.

Onze kantoren op locatie

In eerdere genoemde vier steden hebben wij kantoren op locatie waaruit wij de klassikale Chinese lessen geven. Naast het volgen van Chinese lessen, ben je hier altijd welkom om zelf te sturen.

We hebben studieruimtes, dakterrassen en nog veel meer faciliteiten. Naast studeren zal je veel internationale nieuwe vriendenschappen sluiten met onze andere studenten.

Vrijblijvend aanmelden

Meer weten over het volgen van een taalreis in China?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accommodatie en visum voor China

Wij begrijpen dat het regelen van accommodatie en je visum ontmoedigend kan zijn, vooral als je nooit eerder in China bent geweest. Daarom bieden wij volledige pakketten aan die ook deze aspecten dekken. Zodat jij je volledig kan concentreren op je taalontwikkeling.

Accommodatie bieden wij op locatie in verschillende mogelijkheden aan. Kies voor een eigen kamer in gedeelt appartement of kies voor de ultieme ervaring: een Homestay. Verblijf bij een Chinese familie voor de ultieme ervaring.

Vrijblijvend aanmelden

Conclusie: Leer jij de Chinese taal in China?

Er is geen betere manier om Chinees te leren dan door jezelf direct in de cultuur en het dagelijks leven van China te storten. Of je nu kiest voor de metropool Shanghai, het historische Beijing, het schilderachtige Hangzhou, of het cultureel-rijke Chengdu, wij bieden een compleet, zorgeloos pakket dat je in staat stelt om het maximale uit je taalreis te halen.


Voor meer informatie over onze Chinese taalreisprogramma's, zowel in het buitenland als online, neem contact met ons op.