Stage in Singapore

Loop stage in Singapore, één van de belangrijkste handelslanden ter wereld.

Direct aanmelden
We zijn er trots op dat we mogen samenwerken en studenten kunnen plaatsen bij wereldwijd erkende organisaties,
diverse kleine tot middelgrote ondernemingen en innovatieve startups.

Stage in Singapore, één van de belangrijkste handelslanden ter wereld

Singapore is wellicht één van de kleinste landen ter wereld, maar behoord tot de belangrijkste handelsgebieden ter wereld. Met 4 miljoen inwoners, een gigantische haven en veel rijkdom is een stage in Singapore een onvergetelijke ervaring. Doordat criminaliteit zwaar bestraft wordt in Singapore en er strenge regels gelden, is Singapore één van de veiligste landen ter wereld.

Waarom een stage in Singapore?

Stage lopen in Singapore? Een unieke ervaring die je voor de rest van je leven zal bijblijven en die waarschijnlijk de beste tijd van je studie zal wezen. Ervaar hoe het is om aan de andere kant van de wereld te wonen, leven en werken. Een plek waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.

Tijdens je stage in Singapore zal je veel nieuwe vrienden maken en bouwen aan een zakelijk netwerk. Een stage in Singapore staat dan ook sterk op je CV. Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet en meld je geheel vrijblijvend aan voor een stage in Singapore.

Stage in Singapore, wat zijn de kosten?

Een stage in Singapore is mogelijk vanaf 1400,- euro. Hierbij zorgen wij voor een uitdagende stage in Singapore op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij stage loopt bij een bedrijf waar je elke dag met plezier heengaat.

Naast stage bemiddeling bieden wij ook een totaalpakket aan. Onder andere accommodatie is hierbij inbegrepen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder onze pakketten.

Kosten

Stagebemiddeling

1400,-

 • Stage in Singapore
 • Kantoor op locatie
 • Hulp bij visa
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Singapore
 • Kantoor op locatie
 • Accommodatie
 • hulp bij visa
 • 24/7 noodnummer
 • vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Pocket wifi
 • Taal cursussen
 • Reizen
Contact

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Singapore?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onder andere bekend via:


Stage in Singapore, beleef de beste tijd van je studie

Tijdens je stage in Singapore zal je ervaren hoe het is om een periode van je studie door te brengen in Singapore en hier stage te lopen bij een internationaal bedrijf. Je zal tijdens je stage in Singapore veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen voor de toekomst. Naast dat je stage in Singapore een unieke ervaring is met veel leermomenten, zal je stage in Singapore ook sterk staan op je CV, wat het gemakkelijker maakt om een baan te vinden na je studie.


Voor de meeste studenten voelt een stage in Singapore niet aan als een stage of werk, maar eigenlijk als een lange vakantie. Je begeeft je namelijk in een prachtige stad waar genoeg te ontdekken en beleven valt en geen dag hetzelfde is. Kortom: beleef de beste tijd van je studie met een stage in Singapore en met geheel vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Singapore is erg populair onder studenten. Veel studenten kiezen dan ook voor een buitenlandse stage, in plaats van een stage in Nederland vanwege de unieke ervaring. Want zeg nou zelf? Een stage in Singapore klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan een stage in Nederland?


Jaarlijks helpen wij vele studenten aan een stage in het buitenland. Wij zijn dan ook bekend bij vele hogescholen en universiteiten in Nederland. Stap net als vele studenten uit je comfortzone en kies voor een buitenlandse stage in Singapore! Een investering in de toekomst, boost voor je CV en ervaring om nooit te vergeten.