Stage in Thailand

Loop stage in Thailand en beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Wij bieden momenteel alleen stages aan in Bangkok, de komende tijd zal ons stage aanbod in Thailand uitgebreid worden.

Bangkok, hoofdstad van Thailand en daarmee de grootste stad van Thailand.

Stage lopen in Thailand

Stage lopen in het prachtige Thailand, het land dat bekend staat om haar gastvrijheid, prachtige tempels en natuurgebieden? Loop bijvoorbeeld stage in de hoofdstad van Thailand: Bangkok en ervaar hoe het is om in deze magische stad te wonen en leven.

Tijdens je stage in Thailand zal je veel nieuwe ervaringen op doen en prachtige plekken ontdekken. Van het verzorgen van olifanten in Chiang Mai, tot het ontdekken van de onderwaterwereld aan de kust of op één van de vele eilanden.

Waarom een stage in Thailand

Een stage in Thailand is een onvergetelijke ervaring en boost voor je toekomstige carrière. Met een stage in Thailand zal je bijvoorbeeld veel nieuwe ervaringen op doen, nieuwe vrienden maken en bouwen aan een zakelijk netwerk.

Onderscheid jezelf van de rest door een deel van je studie in het buitenland door te brengen. Want wist je bijvoorbeeld dat studenten die in het buitenlandse stage hebben gelopen doorgaans gemakkelijker een baan vinden? Investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Thailand!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Thailand?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Kies voor een stage in Thailand

Één van de meest bijzondere landen ter wereld, zo divers en met hele vriendelijke mensen. Zo omschrijven vele studenten Thailand na afloop van hun stage. Je zou dan ook haast vergeten dat je op stage in THailand bent, het voelt net als vakantie. Een totaal andere omgeving, overdag werk je bij je stagebedrijf en 's avonds geniet je van het bruisende nachtleven en de heerlijke buiten temperatuur. En wat doe je in het weekend? De stad of prachtige natuur ontdekken? Duiken/snorkelen op één van de tropische eilanden? of de jungle in Chiang Mai ontdekken? Kortom: je zal je zeker niet vervelen tijdens je stage in Thailand.


Tijdens je stage in Thailand zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Je zal je (zakelijke) netwerk uitbreiden en vriendschappen sluiten met lokale inwoners of andere internationale studenten. Je stage in Thailand zal veel leermomenten en ervaringen meebrengen voor de toekomst en een waardevolle toevoeging aan je CV zijn.


300+ studenten gingen je voor

Een once-in-a-lifetime ervaring, zo omschrijven vele studenten hun stage in Thailand. Wanneer je op het moment bent aangekomen dat je kan kiezen tussen een stage in Nederland of een stage in het buitenland, waar kies jij dan voor? Je kunt natuurlijk lekker in de buurt stage lopen, weinig reistijd, vertrouwde omgeving, of stap jij uit je comfortzome en kies je voor een stage in Thailand? Veel studenten kiezen hier wel voor!


Wij werken al enkele jaren nauw samen met vele hogescholen en universiteiten in Nederland om studenten te helpen aan een buitenlandse stage. Kies jij net zoals vele andere studenten voor een stage in Thailand en ga jij het avontuur aan? Neem dan contact met ons op of meld je dan geheel vrijblijvend aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.