Stage in Japan

Loop stage in Japan en beleef de beste tijd van je studie!

Onze stage plekken

Wij bieden stages aan in Tokyo, Osaka, Kyoto & Fukuoka, wij stellen ze graag aan je voor.

Tokyo, deze stad heeft eigenlijk geen introductie nodig. Tokyo is een van de meest populaire steden ter wereld en heeft alles wat jouw stage in Japan tot een succes zal maken.

Osaka, twee na grootste stad van Japan en wordt gezien als zakenstad en op culinair gebied "the place to be" van Japan.

Kyoto, cultureelste stad van Japan. Een stad die bekend staat om de mysterieuze geishas.

Fukuoka, toegangspoort naar het westen en staat bekend om prachtige parken en het Sumo worstelen.

Stage lopen in Japan

Een stage in Japan is voor vele studenten een droom die wij laten uitkomen. Japan is een van de meest indrukwekkende en veilige landen ter wereld. Een land dat bekend staat om Sushi, de samoerai, vriendelijke mensen en een rijke geschiedenis. Naast dat onze stage locaties Tokyo, Osaka, kyoto en Fukuoka veel te bieden hebben, zal je naast je stage in Japan genoeg tijd hebben om Japan te ontdekken.

Je zal je ogen uitkijken door de betoverende en rustgevende tempels. Maar ook door de gigantisch vele led borden die ’s avonds de stad veranderen tot een waar lichtfestijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke eten dat Japan te bieden heeft.

Waarom een stage in Japan

Stage lopen in Japan is een unieke ervaring die veel leermomenten en nieuwe kennis met zich zal meebrengen. Tijdens een stage in Japan zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een zakelijk netwerk opbouwen en uiteraard ervaren hoe het is om bij een Japans bedrijf te werken waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst.

Wij hebben in Japan een eigen kantoor waar je altijd kunt langskomen. Tevens organiseren wij wekelijkse activiteiten voor onze stagiaires en bieden wij de mogelijkheid aan tot het volgen van klassikale Japanse lessen. Kortom: een stage in Japan is een ervaring voor het leven en investering in de toekomst!

Alles willen weten over een stage in Japan?

Wij vertellen je er graag alles over.

Onze stageplekken in Japan

Stage lopen in Japan? Bekijk dan onze stageplekken en meld je geheel vrijblijvend aan. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Wil je alles weten over onze stageplekken in Japan, hoe wij te werk gaan, wat de kosten zijn en wat je kan verwachten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en inspireren je graag over waarom een stage in Japan een ervaring voor het leven is en investering in de toekomst.