Stage in japan

Loop stage in Japan, het land van technologie, sushi en de samurai.

Direct aanmelden
We zijn er trots op dat we mogen samenwerken en studenten kunnen plaatsen bij wereldwijd erkende organisaties,
diverse kleine tot middelgrote ondernemingen en innovatieve startups.

Onze stage plekken

Wij bieden stages aan in Tokyo, Osaka, Kyoto & Fukuoka, wij stellen ze graag aan je voor.

Tokyo, Tokyo is een van de meest populaire steden ter wereld en heeft alles wat jouw stage in Japan tot een succes zal maken.

Osaka, twee na grootste stad van Japan en wordt gezien als zakenstad en op culinair gebied "the place to be" van Japan.

Kyoto, cultureelste stad van Japan. Een stad die bekend staat om de mysterieuze geishas.

Fukuoka, toegangspoort naar het westen en staat bekend om het Sumo worstelen.

Loop stage in Japan

Een stage in Japan is voor vele studenten een droom die wij laten uitkomen. Japan is een van de meest indrukwekkende en veiligste landen ter wereld. Een land dat bekend staat om Sushi, de samoerai, vriendelijke mensen en een rijke geschiedenis. Naast dat onze stage locaties Tokyo, Osaka, kyoto en Fukuoka veel te bieden hebben, zal je naast je stage in Japan genoeg tijd hebben om Japan te ontdekken.

Je zal je ogen uitkijken door de betoverende en rustgevende tempels. Maar ook door de gigantisch vele led borden die ’s avonds de stad veranderen tot een waar lichtfestijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke eten dat Japan te bieden heeft.

Waarom een stage in Japan

Een stage in Japan is een unieke ervaring die veel leermomenten en nieuwe kennis met zich zal meebrengen. Tijdens een stage in Japan zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een zakelijk netwerk opbouwen en uiteraard ervaren hoe het is om bij een Japans bedrijf te werken waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst.

Wij hebben in Japan een eigen kantoor waar je altijd welkom bent en vanuit waar onder andere een Nederlandse collega werkt. Tevens organiseren wij vanuit het kantoor op locatie vele activiteiten, groepsreizen en bieden wij de mogelijkheid aan tot het volgen van klassikale Japanse lessen.

Onder andere bekend via:

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Japan?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.Heb je nog vragen?

Geen zorgen

we zijn er altijd voor je.

Meld je vrijblijvend aan

Wil jij een onvergetelijke tijd beleven middels een stage in Japan? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan middels het contactformulier en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

In het kort:
– Een onvergetelijke ervaring
– Ontdek een prachtig land
– Ervaar een andere (werk) cultuur
– Boost je zakelijk en privé netwerk
– Boost je CV en vind sneller een baan

Kortom: Beleef de beste tijd van je studie!

Neem contact met mij op via:
4.7

Japan was geweldig

Wat is Japan een geweldig land. De mensen waren super aardig, het eten was top en het land super mooi. Ik kijk terug op een fantastische stage.

Stagelanden

Joris Veldhuis

Tokyo, Japan

4.8

Top tijd gehad

Ik liep stage bij een media bedrijf in Osaka waar ik veel heb geleerd en geen dag hetzelfde was. In de weekenden heb ik veel in Japan kunnen reizen.

Stagelanden

Giel de Groot

Osaka, Japan

5

Ik mis Japan enorm

Nu ik net twee weken terug ben in Nederland, mis ik de tijd in Japan enorm. De cultuur, de mensen, de omgeving, allemaal zo mooi. In de toekomst ga ik zeker terug.

Stagelanden

Lisa van Haveren

Tokyo, Japan

4.8

De stage was goed georganiseerd

Ik ben erg blij met de service van Stagelanden. De stage was goed georganiseerd en het contact met Noa verliep ook goed. Het was ook fijn dat Stagelanden een kantoor in Tokyo had.

Stagelanden

Selin van Huizen

Tokyo, Japan


Stage in Japan, beleef de beste tijd van je studie

Stage lopen in Japan voelt voor de meeste studenten niet aan als stage lopen, maar meer als een lange vakantie. Het is dan ook een unieke kans om tijdens je stage in Japan te verblijven en dit magische land te ontdekken. Ervaar de prachtige Japanse cultuur, rust die er heerst en werk samen met je Japanse collega’s in een internationaal bedrijf. Uiteraard beheerst je stagebegeleider de Engelse taal.


Tijdens je buitenlandse stage in Japan zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een internationaal netwerk opbouwen, wat uiteraard sterk op je CV staat en van pas kan komen in de toekomst. Wij zorgen er altijd voor dat je stage loopt bij een bedrijf dat bij jou past. Een bedrijf dat aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Ontdek de stage mogelijkheden in Tokyo, Osaka, Kyoto of Fukuoka en meld je geheel vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Een stage in Japan is erg populair onder studenten. Een groot deel van de Nederlandse studenten heeft er dan ook de voorkeur voor om in Japan stage te lopen, dan in Nederland. Het is een ervaring voor het leven om aan de andere kant van de wereld stage te lopen. Want eerlijk? Een halfjaar in Japan verblijven klinkt toch aantrekkelijker dan in Nederland?


Jaarlijks helpen wij vele studenten met een buitenlandse stage in Japan. Wij zijn dan ook bekend bij veel universiteiten en hogescholen in Nederland. Stap uit je comfortzone en loop net als vele andere Nederlandse studenten stage in japan! Een investering in de toekomst, boost voor je CV en ervaring voor het leven.