Marketing stage in het buitenland?

Een buitenlandse marketing stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.

Marketing stage? Wij helpen je hier graag bij

Jouw marketing stage lopen in het buitenland in plaats van in Nederland? Wat houdt je tegen? Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet met een buitenlandse stage. Op basis van jouw voorkeuren en wensen en die vanuit jouw opleiding zorgen wij voor een uitdagende marketing stage. Loop stage bij bijvoorbeeld de marketing of communicatie afdeling van een internationaal bedrijf. Verleg je grenzen en beleef een deel van je studie in het buitenland. Bekijk de stage mogelijkheden in Azië of Oceanië en meld je geheel vrijblijvend aan.

Waarom een marketing stage in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?