Stage in Azië?

Loop stage in Azië en beleef de beste tijd van je studie!

Jouw stage in Azië

Je staat waarschijnlijk op het punt een keuze te maken tussen een stage in het buitenland in Azië of in Nederland. Waar kies je voor? Wij zouden natuurlijk een stage in het buitenland aanbevelen! Maar waarom zou je kiezen voor een stage in Azië? Wat kan je verwachten, waar moet je rekening mee houden en wat kost een stage in Azië eigenlijk? Wij beantwoorden al je vragen in dit artikel!

Waarom stage lopen in Azië?

Stage lopen in Azië bij een bedrijf waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden? Verleg dan je grenzen met een stage in Azië! Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet waarbij je ervaart hoe het is om te wonen en ‘werken’ in het buitenland.

Maak nieuwe vrienden, bouw aan een zakelijk netwerk, boost je CV en maak prachtige reizen in Azië. Naast stage lopen zal je genoeg vrije tijd hebben om het stageland en wellicht nog veel meer andere landen te ontdekken.

Boost je CV en bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

Een stage in Azië heeft naast dat het een onvergetelijke ervaring is natuurlijk nog veel meer voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die stage hebben gelopen in het buitenland doorgaans sneller een baan vinden? Dit komt doordat je je onderscheid ten opzichte van andere leeftijdsgenoten en je een flinke lading internationale ervaring met je meebrengt. Een stage in Azië zal dus zeker sterk staan op je CV!


Wil jij stage lopen in Azië? Bekijk al onze stagelocaties en meld je geheel vrijblijvend aan.

Meer weten over een stage in Azië?

Wij vertellen je er graag alles over.

Wat kost een stage in Azië?

Je zal vast benieuwd zijn wat een stage in Azië kost. De kosten hiervoor verschillen per land en locatie, vandaar dat wij de kosten per stad hebben opgesplitst. Bekijk de stage locatie van jouw voorkeur via het hoofdmenu en zie gelijk wat de kosten zijn.

Wist je dat stage lopen in Azië naast kosten ook geld oplevert? Zo ontvang je bij bijna al onze stages stagevergoeding. Hiernaast ontvang je een uitwonende beurs, ov-vergoeding en kan je aanspraak maken op de Holland Scholarship beurs van 1250,- euro.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Alle voordelen op een rijtje

Er zijn genoeg redenen waarom een stage in Azië een ervaring voor het leven is. We zetten de belangrijkste punten nog even op een rij.

- Een onvergetelijke ervaring

- Bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

- Boost je CV en investeer in jezelf

- Ontdek het continent Azië

Onze populairste stages in Azië

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in Azië is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in Azië? Bekijk dan onze stageplekken in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en universitaire studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in Azië een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!