Communicatie stage?

Een buitenlandse stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.Waarom Kiezen voor een Communicatie Stage in het Buitenland?

Je bent ambitieus, leergierig en hebt een passie voor communicatie. Maar hoe onderscheid je jezelf ten opzichte van alle andere communicatie studenten? Simpel: door praktijkervaring op te doen, en wat is een betere manier dan een communicatie stage in het buitenland? Wij helpen je graag om een buitenlandse stage te vinden die aansluit bij jouw leerdoelen én je de kans geeft om een andere cultuur te verkennen.

De voordelen van een internationale communicatie stage

Natuurlijk kun je voor een communicatie stage ook gewoon in Nederland blijven, maar het buitenland biedt unieke voordelen:

Verbreding van je Netwerk Je leert professionals kennen van over de hele wereld, wat van onschatbare waarde is voor je toekomstige carrière in de communicatie.

Een Boost voor je CV Een communicatie stage in het buitenland staat sterk op je CV

Culturele Competenties In een internationale setting zijn communicatie skills nog crucialer. Je leert omgaan met culturele verschillen, wat je communicatievaardigheden aanscherpt.

Hoe vind je de Perfecte Communicatie Stage?

Je kunt natuurlijk zelf lukraak bedrijven aanschrijven, maar wij doen we het anders:

Analyse van je Vaardigheden en Interesses Wij analyseren wat voor soort stage goed bij jou past op basis van je vaardigheden en interesses in de communicatie.

Gerenommeerde Partners Wij werken alleen met betrouwbare organisaties die een waardevolle leeromgeving bieden.

Persoonlijke Begeleiding Van het regelen van je visum tot aan je eerste werkdag, wij zijn er om je te begeleiden in elke stap van je buitenlandse communicatie stage.Conclusie: Maak van je Communicatie Stage een Springplank voor je Carrière

Een communicatie stage is niet zomaar een studievereiste of een box die je moet aanvinken voor je opleiding. Het is een unieke gelegenheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, en dat terwijl je een substantiële impact maakt in je vakgebied. Maar waarom zou je je beperken tot de Nederlandse grenzen? Wij zijn er stellig van overtuigd dat een communicatie stage in het buitenland een levensveranderende ervaring is die je gewoon niet wilt missen.


Naast het opdoen van waardevolle werkervaring in een internationale setting, biedt een stage in het buitenland je ook de kans om een internationaal netwerk op te bouwen. Je maakt niet alleen nieuwe vrienden maar krijgt ook een dieper inzicht in hoe communicatie verschilt van cultuur tot cultuur. Ontdek de nuances van bedrijfscommunicatie in een totaal andere omgeving en beleef de beste tijd van je studie middels een communicatie stage in het buitenland.

Een communicatie stage in het buitenland?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Bekijk onze andere stage sectoren:

Wij snappen dat je op zoek bent naar een stageplek die aansluit op jouw opleiding, wensen en eisen. Dit vinden wij dan ook erg belangrijk, want alleen wanneer jij elke dag met zin stage loopt en de beste tijd van je studie beleeft is ons doel behaald. Wij helpen je dan ook graag met een toffe stageplek in Azië of Oceanië. Benieuwd in welke stage sectoren wij onder andere stages aanbieden? Bekijk ze hieronder.


Bouw en Architectuur, Maatschappelijke stage, Design, Dier en milieu, Event management, Facility management, Financieel, Hospitality, HR, ICT stage, Sales, Marketing stage, Onderwijs, Rechten, Sport, Stage technische bedrijfskunde, Stage bedrijfseconomie, Toerisme en overige stages.