Stage communicatie?

Een buitenlandse stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.

Stage communicatie? Wij helpen je hier graag bij.

Ben jij op zoek naar een stage communicatie in het buitenland? Dan helpen wij jou hier graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van buitenlandse stages in Azië en Oceanië. Wij zorgen ervoor dat jouw stage aansluit op jouw opleiding communicatie en basis van jouw voorkeuren en wensen. Zo weten we zeker dat jij een hele toffe stageperiode aangaat en de beste tijd van je studie beleeft! Loop een communicatie stage bij een reclamebureau of bijvoorbeeld op de communicatieafdeling van een tof bedrijf in het buitenland, de opties zijn eindeloos!

Waarom een stage communicatie in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?