Wat kost een buitenlandse stage?

Lees hier alles over de kosten.

Wat kost een stage in het buitenland?

De prijs van een stage in het buitenland hangt af van de stage locatie, de tijdsduur van je stage en wat je allemaal georganiseerd door ons zou willen hebben. Wij bieden stagebemiddeling aan tegen een vast tarief en een totaalpakket. Het totaalpakket is onder andere inclusief accommodatie en afhankelijk van het aantal maanden dat je buitenlandse stage voortduurt.

Voor een prijsindicatie kun je het beste de stage locatie van jouw voorkeur kiezen. Hier lichten wij onze prijzen per stage locatie toe. Wil je graag persoonlijk advies over jouw buitenlandse stage? neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend aanmelden

Aanmelden voor een stage in het buitenland is geheel vrijblijvend. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen we samen de mogelijkheden bespreken. Wanneer je graag een stage via ons wilt doen zullen wij vragen om een aanbetaling. Dit is een garantie voor ons, aangezien wij veel tijd besteden aan het vinden van de best passende stage. Zie je er tot die tijd van af, geen probleem!

In 99% van de gevallen komen we samen tot een geschikt stagebedrijf. Lukt dit in het uiterste geval niet, dan krijg je uiteraard je aanbetaling terug.

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier buitenlandse stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!