Stage in Zuid-Korea

Loop stage in Zuid-Korea, één van de rijkste landen van Azië.

Direct aanmelden
We zijn er trots op dat we mogen samenwerken en studenten kunnen plaatsen bij wereldwijd erkende organisaties,
diverse kleine tot middelgrote ondernemingen en innovatieve startups.

Onze stageplekken

Wij bieden stages aan in Seoul & Busan, wij stellen ze graag aan je voor.

Seoul, hoofdstad van Zuid-Korea met veel expats en één van de meest welvarende steden van Azië.

Busan, Populairste badplaats van Zuid-Korea met prachtige natuurgebieden en groot een zakelijk centrum.

Stage lopen in Zuid-Korea

Stage lopen in Zuid-Korea is voor veel studenten een droom die wij maar al te graag laten uitkomen. Zuid-Korea is per 1948 ontstaan sinds het opsplitsen van Korea naar Noord- en Zuid Korea. Zuid-Korea is momenteel één van de rijkste en veiligste landen in Azië en telt zo’n 51 miljoen inwoners.

Een stage in Zuid-Korea is een prachtig land met zowel grote steden als bijzondere natuurgebieden. Een land waar wolkenkrabbers, oude tempels en tuinen afwisselen met gigantische bergen en maar liefst 3000 eilanden. Stage lopen in Zuid-Korea is dan ook een unieke ervaring voor het leven.

Waarom een stage in Zuid-Korea

Waarom een stage in Zuid-Korea in plaats van in Nederland? Met een buitenlandse stage doe je veel nieuwe ervaringen op, sluit je nieuwe vriendschappen en bouw je aan een zakelijk netwerk. Hiernaast is stage lopen in Zuid-Korea natuurlijk een unieke ervaring waar menig studenten jaloers op zullen zijn!

Naast geweldige ervaringen, zal een stage in Zuid-Korea ook sterk staan op je CV. Hiermee onderscheid jij jezelf op de arbeidsmarkt. Investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Zuid-Korea!

Onder andere bekend via:

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Zuid-Korea?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Zuid-Korea

Stage lopen in Zuid-korea voelt voor de meeste studenten aan als een lange vakantie. Het is dan ook een unieke ervaring om een periode van je studie door te brengen in het buitenland. Tijdens je stage in Zuid-Korea zal je veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen voor de toekomst. Hiernaast staat een buitenlandse stage erg sterk op je CV. Want wist jij dat studenten die in het buitenland stage hebben gelopen doorgaans sneller een baan vinden? Veel bedrijven hechten namelijk veel waarde aan internationale (werk) ervaring.


Naast je stage in Zuid-Korea heb je uiteraard genoeg vrije tijd om het land te ontdekken. Bezoek de mooiste steden, tempels, vulkanen of één van de 3.000 eilanden die Zuid-Korea rijk is. Bekijk onze stages in Seoul of Busan en meld je geheel vrijblijvend aan voor de beste tijd van je studie!


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Zuid-Korea is een unieke ervaring en erg populair onder studenten. Want waarom zou je kiezen voor een stage in Nederland, als je ook stage in het buitenland kan lopen? Beleef een once-in-a-lifetime ervaring en de beste tijd van je studie die je de rest van je leven zal bijblijven.


Jaarlijks helpen wij vele studenten met een buitenlandse stage in Zuid-Korea. Wij zijn dan ook bekend bij vele hogescholen en universiteiten in Nederland. Kies net zoals vele andere studenten voor een stage in het buitenland. Meld je geheel vrijblijvend aan of neem contact met ons op voor meer informatie.