Stage in Zuid-Korea?

Loop stage in Zuid-Korea en beleef de beste tijd van je studie!

Onze stageplekken

Wij bieden stages aan in Seoul & Busan, wij stellen ze graag aan je voor.

Seoul, hoofdstad van Zuid-Korea met veel expats en één van de meest welvarende steden van Azië.

Busan, Populairste badplaats van Zuid-Korea met prachtige natuurgebieden en groot een zakelijk centrum.

Stage lopen in Zuid-Korea

Stage lopen in Zuid-Korea is voor veel studenten een droom die wij maar al te graag laten uitkomen. Zuid-Korea is per 1948 ontstaan sinds het opsplitsen van Korea naar Noord- en Zuid Korea. Zuid-Korea is momenteel één van de rijkste en veiligste landen in Azië en telt zo’n 51 miljoen inwoners.

Een stage in Zuid-Korea is een prachtig land met zowel grote steden als bijzondere natuurgebieden. Een land waar wolkenkrabbers, oude tempels en tuinen afwisselen met gigantische bergen en maar liefst 3000 eilanden. Stage lopen in Zuid-Korea is dan ook een unieke ervaring voor het leven.

Waarom een stage in Zuid-Korea

Waarom een stage in Zuid-Korea in plaats van in Nederland? Met een buitenlandse stage doe je veel nieuwe ervaringen op, sluit je nieuwe vriendschappen en bouw je aan een zakelijk netwerk. Hiernaast is stage lopen in Zuid-Korea natuurlijk een unieke ervaring waar menig studenten jaloers op zullen zijn!

Naast geweldige ervaringen, zal een stage in Zuid-Korea ook sterk staan op je CV. Hiermee onderscheid jij jezelf op de arbeidsmarkt. Investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Zuid-Korea!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Zuid-Korea?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Zuid-Korea

Wil jij graag stage lopen in Zuid-Korea en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan geheel vrijblijvend aan of neem contact met ons op. Wanneer wij je aanmelding hebben ontvangen zullen we samen jouw eisen en wensen vaststellen en die vanuit jouw opleiding. Op basis hiervan kunnen wij jou alle mogelijkheden voorleggen.


Ben je benieuwd wat je kunt verwachten tijdens een stage in Zuid-Korea? Aarzeel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij inspireren je graag waarom een stage in Zuid-Korea een onvergetelijke ervaring is en de beste tijd van je studie!