Stage in Vietnam

Loop stage in Vietnam en beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Wij bieden momenteel alleen stages aan in Hanio, ons stage aanbod in Vietnam zal de komende maanden uitgebreid worden.

Hanoi, hoofdstad van Vietnam en daarmee de populairste stad van Vietnam.

Stage lopen in Vietnam

Stage lopen in Vietnam? Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet en verleg je grenzen. Een stage in Vietnam is niet te vergelijken met een stage in Nederland en daarom een unieke ervaring. Je zal ervaren hoe het is om aan de andere kant van de wereld te wonen, leven en stage te lopen bij een Vietnamees bedrijf.

Ervaar hoe een Vietnamees bedrijf opereert en de verschillende (bedrijfs)cultuur die hier heerst. Een ervaring om nooit te vergeten! Beleef daarom de beste tijd van je studie met een stage in Vietnam.

Waarom een stage in Vietnam?

Waarom stage lopen in Vietnam? Kies voor een buitenlandse stage in Vietnam als je wilt ervaren hoe het is om stage te lopen in Vietnam waar andere omgangsnormen gelden en het leven er heel anders uit ziet dan in Nederland.

Tijdens je stage in Vietnam zal je veel nieuwe vrienden maken en bouwen aan een zakelijk netwerk voor de toekomst. Hiernaast staat een buitenlandse stage natuurlijk sterk op je CV, je hebt namelijk internationale “werk” ervaring. Uiteraard krijg je naast je stage in Vietnam genoeg vrije tijd om Vietnam te ontdekken en eventueel mooie reizen te maken!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Vietnam?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Vietnam

Een stage in Vietnam voelt voor de meeste studenten aan als een grote vakantie. Je bent in een compleet andere omgeving waar zoveel te zien en ontdekken is, waardoor geen dag hetzelfe is en je zeker niet hoeft te vervelen. Loop stage bij een tof bedrijf en besteed je vrije tijd aan het ontdekken van Vietnam of het relaxen op één van de vele bounty eilanden. Klinkt niet verkeerd toch?


Zie jij jezelf al stage lopen in Vietnam en wil je meer informatie over de mogelijkheden? meld je dan geheel vrijblijvend aan. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Vietnam is enorm populair onder jongeren. Veel studenten kiezen er dan ook voor om een deel van hun studie in het buitenland door te brengen. Want zeg nou zelf? Stage lopen in Vietnam klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan stage lopen in Nederland?


Elk jaar helpen wij vele studenten aan een stage in het buitenland. Vietnam is hierbij een populair land waar je veel internationale studenten zult tegenkomen, naast natuurlijk de vele reizigers die Vietnam bezoeken om haar schoonheid. Stap uit je comfortzone, boost je CV en kies net zoals vele andere studenten voor een stage in Vietnam!