Stage in Maleisië

Loop stage in Maleisië en beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Wij bieden momenteel alleen stages aan in Kuala Lumpur, de komende tijd zal ons stage aanbod in Maleisië verder uitbreiden.

Kuala Lumpur, de hoofdstad en populairste stad van Maleisië.

Loop stage in Maleisië

Maleisië bestaat uit West-Maleisië en Oost-Maleisië. Zo grenst West-Maleisie aan Thailand & Singapore en ligt Oost-Maleisië op het eiland Borneo samen met Brunei en Indonesië. Maleisië staat bekend om haar prachtige natuur, wat je zeker tijdens je stage in Maleisië zal ervaren.

Je vindt in Maleisië vele natuurparken met zowel regenwouden, berggebieden en mangroven, als prachtige witte stranden waar je kan genieten van het onderwater leven met helderblauw water. Hiernaast heeft Maleisië vele populaire steden zoals Kuala Lumpur.

Waarom een stage in Maleisië

Tijdens je stage in Maleisië zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een geheel andere bedrijfscultuur ervaren en een zakelijk netwerk opbouwen. Hiernaast staat een stage in Maleisië sterk op je CV en zal je veel levenservaring op doen.

Naast het stage lopen in Maleisië zal je genoeg vrije tijd hebben om de stad, omgeving en vele andere mooie plekken in Maleisië te ontdekken. Aangezien Maleisië een stuk groter is dan Nederland, zijn er onwijs veel populaire bezienswaardigheden. Uiteraard informeren wij je graag over de leukste plekken die je niet mag missen tijdens je stage in Maleisië!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Maleisië?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Meld je nu vrijblijvend aan

Wil jij een onvergetelijke tijd beleven middels een stage in Maleisië? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan middels het contactformulier en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

<b>In het kort:</b>
– Een onvergetelijke ervaring
– Ontdek een prachtig land
– Ervaar een andere (werk) cultuur
– Boost je zakelijk en privé netwerk
– Boost je CV en vind sneller een baan

Kortom: Beleef de beste tijd van je studie!

Neem contact met mij op via:

Kies voor een stage in Maleisië

Kiezen voor een stage in Maleisië wordt door de meeste studenten gezien als een unieke ervaring en tevens de beste tijd van hun studie. Je begeeft je in een totaal ander land aan de andere kant van de wereld in Azië, waar niet alleen een tropisch klimaat heerst, maar ook alles net even anders is dan in Nederland. Maak tijdens je stage in Maleisië nieuwe vrienden en bouw aan een zakelijk netwerk wat wellicht in de toekomst goed van pas kan komen. Want naast dat een stage in Maleisië sterk op je CV staat, helpt het je ook met het vinden van een baan na je studie.


Naast je stage in Maleisië zal je genoeg vrije tijd hebben om het prachtige land te ontdekken. Bezoek prachtige steden, tempels of bijvoorbeeld de vele eilanden die Maleisië telt. Bekijk de stage mogelijkheden in bijvoorbeeld Kuala Lumpur en ga een onvergetelijke tijd tegemoet.


300+ studenten gingen je voor

Veel studenten kiezen voor een buitenlandse stage in Maleisië. Want waarom zou je in Nederland stage lopen, als je ook stage kunt lopen in Maleisië. Beleef een unieke ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven!


Jaarlijks helpen wij vele studenten stage in het buitenland. Wij zijn dan ook bekend bij vele scholen in Nederland. Kies net zoals vele andere studenten voor een stage in het buitenland en kies bijvoorbeeld voor Maleisië. Neem contact met ons op of meld je geheel vrijblijvend aan voor meer informatie.