Stage in Hong Kong

Stage lopen in Hong Kong? Kies voor deze unieke wereldstad!

Direct aanmelden

Stage in Hong Kong, één van de populairste miljoenensteden in Azië

Hong Kong wordt door vele gezien als land, maar is eigenlijk een stad binnen China. Je Hong Kong dan ook zien als een administratieve regio van China, net zoals Macau. Deze extreem populaire miljoenenstad met veel wolkenkrabbers en maar liefst 236 eilanden, heeft een populatie van 7,5 miljoen inwonders op een relatief klein oppervlakte. Tijdens je stage in Hong Kong zal je merken dat er een ware "east meats west" cultuur heerst, wat Hong Kong een heerlijke stad maakt om te verblijven.

Waarom een stage in Hong Kong?

Kiezen voor een stage in Hong Kong is een onvergetelijke ervaring en voor de meeste studenten met stipt de beste tijd van hun studie. Loop stage in de bekendste en een van de mooiste steden van Azië, waar je je zeker niet zal vervelen. Ervaar hoe het is om bij een buitenlands bedrijf stage te lopen waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.

Tijdens je stage in Hong Kong zal je veel nieuwe vrienden maken en bouwen aan een internationaal netwerk wat tevens sterk op je CV staat. Ga jij het avontuur aan? Meld je dan geheel vrijblijvend aan.

Stage in Hong Kong, wat zijn de kosten?

De prijs van een stage in Hong Kong hangt af van een aantal factoren. Wanneer je alleen kiest voor stagebemiddeling, rekenen wij een éénmalig bedrag van 2000 euro. Wanneer je kiest voor het totaalpakket waarbij onder andere accommodatie inclusief is, hangt de prijs af van het aantal maanden dat je stage wilt lopen.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en benieuwd naar de kosten van een stage in Hong Kong? Meld je dan geheel vrijblijvend aan. We zullen dan contact met je opnemen om de opties te bespreken.

Kosten

Stagebemiddeling

2000,-

 • Stage in Hong Kong
 • Hulp bij visa
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Hong Kong
 • Accommodatie
 • hulp bij visa
 • 24/7 noodnummer
 • vliegveld ophaalservice
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Pocket wifi
 • Taal cursussen
 • Reizen
Contact

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Hong Kong?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.Stage in Hong Kong, Beleef de beste tijd van je studie

Een stage in het buitenland voelt voor de meeste studenten aan als een lange vakantie, je vergeet dan ook haast dat je op stage in Hong Kong bent. Tijdens je stage in Hong Kong zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een internationaal zakelijk netwerk opbouwen wat wellicht in de toekomst van pas kan komen. Wist je dat studenten die stage in het buitenland hebben gelopen doorgaans makkelijker een baan vinden na hun studie? Dit komt doordat je je onderscheid ten opzichte van andere studenten vanwege je buitenlandse (werk)ervaring.


Ervaar hoe het is om bij een internationaal stage te lopen waar een totaal verschillende bedrijfscultuur heerst en andere omgangsnormen gelden. Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kiezen voor een stage in Hong Kong? Meld je dan geheel Vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Een stage in Hong Kong is erg populair onder studenten. Want zeg nou zelf? Een stage in Hong Kong klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan een stage in Nederland? Stage lopen in Hong Kong is een once-in-a-lifetime ervaring en zal je de rest van je leven bijblijven. Een ervaring voor het leven, investering in de toekomst en de beste tijd van je studie!


Jaarlijks helpen wij vele studenten aan een buitenlandse stage in Hong Kong. Wij zijn dan ook bekend bij veel hogescholen en universiteiten in Nederland. Stap uit je comfortzone en kies net zoals vele andere studenten voor een buitenlandse stage in Hong Kong.