Maatschappelijke stage?

Een sociaal werk stage die aansluit op jouw opleiding maatschappelijk werk? Wij helpen je graag.Wat is een Maatschappelijke Stage en waarom zou je het doen?

Je bent jong, avontuurlijk en je hebt zin om iets betekenisvols te doen. Geen stage in Nederland, maar in het buitenland. Een maatschappelijke stage is niet zomaar een "moetje" vanuit school; het is een kans om een echte impact te maken. Vergeet het standaardbeeld van een maatschappelijke stage in Nederland. Want heb je ooit gedacht aan een stage sociaal werk in een exotisch land? Bij Stagelanden bieden we precies dat: unieke stageplekken in Azië en Oceanië waar je een verschil kunt maken in het maatschappelijk werk en tegelijkertijd een levensveranderende ervaring kunt opdoen.

Waarom een Maatschappelijke Stage Buiten Nederland?

Waarom zou je je beperken tot de lokale zorginstelling of de buurtvereniging als de wereld aan je voeten ligt? Bij een maatschappelijke stage in het buitenland krijg je de kans om een andere cultuur van binnenuit te leren kennen. Je werkt met mensen waarmee je normaal gesproken nooit in contact zou komen.

En laten we eerlijk zijn, een stage sociaal werk in het buitenland staat ook gewoon ijzersterk op je CV. Het laat zien dat je initiatief neemt, flexibel bent en globale ervaring hebt in maatschappelijk werk.

Hoe vind je de Perfecte Social work Stage?

Je wilt natuurlijk wel dat jouw inspanningen in maatschappelijk werk meetellen. Wij helpen we je om een stageplek te vinden die niet alleen goedgekeurd wordt door je opleiding maar die ook bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Wij hebben diverse samenwerkingsverbanden met betrouwbare stageorganisaties in Azië en Oceanië. We bieden een breed scala aan maatschappelijke stages die voldoen aan de richtlijnen van je onderwijsinstelling. Hierdoor kun je via ons snel en eenvoudig je buitenlandse stage sociaal werk regelen.Conclusie: Een Maatschappelijke Stage in het buitenland is een unieke ervaring

Een maatschappelijke stage is meer dan alleen een schoolopdracht of verplichting vanuit je opleiding. het is een kans om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. En waarom zou je dat niet doen op een plek die je nog nooit eerder hebt gezien? Wij geloven dat een stage sociaal werk in het buitenland een once-in-a-lifetime ervaring kan zijn die je niet wilt missen. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?

Een social-work stage in het buitenland?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Bekijk onze andere stage sectoren:

Wij snappen dat je op zoek bent naar een stageplek die aansluit op jouw opleiding, wensen en eisen. Dit vinden wij dan ook erg belangrijk, want alleen wanneer jij elke dag met zin stage loopt en de beste tijd van je studie beleeft is ons doel behaald. Wij helpen je dan ook graag met een toffe stageplek in Azië of Oceanië. Benieuwd in welke stage sectoren wij onder andere stages aanbieden? Bekijk ze hieronder.


Bouw en Architectuur, Communicatie stage, Design, Dier en milieu, Event management, Facility management, Financieel, Hospitality, HR, ICT stage, Sales, Marketing stage, Onderwijs, Rechten, Sport, Stage technische bedrijfskunde, Stage bedrijfseconomie, Toerisme en overige stages.