Maatschappelijke stage?

Een buitenlandse stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.

Maatschappelijke stage? Wij helpen je hier graag bij.

Een maatschappelijke stage in het buitenland? Wij helpen je hier graag bij. Onze expertise ligt bij het aanbieden van uitdagende stages in Azië en Oceanië. Wij bieden dan ook stages aan die aansluiten bij de opleiding maatschappelijk werk en jouw eisen en wensen. Werk met en voor mensen naast dat je genoeg ruimte krijgt om je onderzoek uit te voeren. Bekijk onze stagelanden en meem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een maatschappelijke stage in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?