Stage technische bedrijfskunde?

Een buitenlandse stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.

Technische bedrijfskunde stage? Wij helpen je hier graag bij.

Volg jij de opleiding technische bedrijfskunde en ben je op zoek naar een uitdagende stage in het buitenland? Dan ben je zojuist op de juiste pagina belandt. Wij helpen je graag met een stageplek die aansluit op jouw opleiding technische bedrijfskunde in Azië of Oceanië. Tijdens een buitenlandse stage kan je ervoor kiezen om deels mee te werken en deels aan je onderzoek te werken. Bepaal je eigen richting en kies bijvoorbeeld voor een marketing, sales, productie of logistieke stage. Er zijn genoeg opties!

Waarom een stage technische bedrijfskunde in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?