Stage bedrijfseconomie?

Een buitenlandse stage die aansluit op jouw opleiding? Wij helpen je graag.Stage bedrijfseconomie? Wij helpen je hier graag bij.

Ben jij op zoek naar een stage bedrijfseconomie in het buitenland? Dan helpen wij je hier graag bij. Stagelanden organiseert graag een stage die aansluit op jouw eisen en wensen en die vanuit jouw opleiding. Zo zorgen wij ervoor dat jij de beste tijd van je studie tegemoet gaat en tegelijkertijd aan de eisen van je school voldoet. Loop stage bij een buitenlands bedrijf waar jij je kennis en vaardigheden over financiële situaties, processen en systemen kunt toepassen. Meld je geheel vrijblijvend aan voor een stage bedrijfseconomie.

Waarom een stage bedrijfseconomie in het buitenland?

Stage lopen in het buitenland is niet alleen een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen, maar staat tevens ook sterk op je CV. Je zal veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en ervaren hoe het is om te werken, wonen en leven in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest. Ervaar hoe een buitenlands bedrijf opereert waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.


Uiteraard houdt een stage in het buitenland niet alleen maar in om stage te lopen. Naast dat je door de weeks stage loopt heb je genoeg vrije tijd om jouw stageland te ontdekken, mooie reizen te maken en onvergetelijke ervaringen op te doen. Veel studenten ervaren een stage in het buitenland dan ook als een grote vakantie en kijken terug op de beste tijd van hun studie. Ga jij ook het avontuur aan?