Stage in Taiwan

Loop stage in Taiwan, het land met een grote invloed op de wereldeconomie.

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Wij bieden stages aan in Taipei en Kaohsiung, wij stellen ze graag aan je voor.

Taipei, hoofdstad van Taiwan en daarmee de grootste stad van Taiwan.

kaohsiung, de populairste stad van zuid Taiwan.

Stage lopen in Taiwan

Een stage in Taiwan is voor veel studenten een unieke kans om een deel van hun studie in het buitenland door te brengen. Taiwan behoort tot China en is iets kleiner dan Nederland. Met zo’n 23 miljoen inwoners en een groot financieel centrum (Taipei) waar 8 miljoen inwoners wonen is Taiwan een populair land.

Ontdek tijdens je stage in Taiwan grote steden en prachtige landschappen. Zo heeft Taiwan een afwisselend landschap met bergen, slapende vulkanen en vele rotsmeren. Wil jij stage lopen in het prachtige Taiwan?

Waarom een stage in Taiwan

Waarom zou je kiezen voor een stage in Taiwan in plaats van een stage in Nederland? Hier zijn natuurlijk veel antwoorden op te benoemen. Met een stage in Taiwan zal je veel nieuwe ervaringen op doen, een zakelijk netwerk opbouwen en veel nieuwe vrienden maken.

Hiernaast staat een stage in Taiwan ook sterk op je CV, hiermee onderscheid jij jezelf van de rest. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die stage hebben gelopen in het buitenland doorgaans sneller een baan vinden? Investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Taiwan!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Taiwan?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Taiwan

Een stage in Taiwan voelt voor de meeste studenten als een lange vakantie. Naast dat je je in een prachtig land begeeft, is het een unieke ervaring om een periode van je studie in Taiwan door te brengen. Tijdens je stage in Taiwan zal je veel nieuwe mensen leren kennen, vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen. Hiernaast staat een buitenlandse stage sterk op je CV. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die een stage in het buitenland hebben gelopen vaak sneller een baan vinden? Veel bedrijven hechten namelijk veel waarde aan internationale (werk) ervaring.


Naast je stage in Taiwan heb je genoeg vrije tijd om het eiland Taiwan te ontdekken. Bezoek de mooiste natuurgebieden, tempels, steden en nog veel meer. Bekijk onze stages in Taipei of Kaohsiung en meld je geheel vrijblijvend aan voor de beste tijd van je studie!


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Taiwan is erg populair onder jongeren. Want waarom zou je stage lopen in Nederland, als je ook stage in Taiwan kunt lopen? Beleef een onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven.


Jaarlijks helpen wij veel studenten met een buitenlandse stage in Taiwan. Wij zijn dan ook bekend bij vele hogescholen en universiteiten in Nederland. Kies net zoals vele andere studenten voor een stage in het Taiwan. Meld je geheel vrijblijvend aan of neem contact met ons op voor meer informatie.