Stage in Taiwan

Loop stage in Taiwan en beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Wij bieden stages aan in Taipei en Kaohsiung, wij stellen ze graag aan je voor.

Taipei, hoofdstad van Taiwan en daarmee de grootste stad van Taiwan.

kaohsiung, de populairste stad van zuid Taiwan.

Stage lopen in Taiwan

Een stage in Taiwan is voor veel studenten een unieke kans om een deel van hun studie in het buitenland door te brengen. Taiwan behoort tot China en is iets kleiner dan Nederland. Met zo’n 23 miljoen inwoners en een groot financieel centrum (Taipei) waar 8 miljoen inwoners wonen is Taiwan een populair land.

Ontdek tijdens je stage in Taiwan grote steden en prachtige landschappen. Zo heeft Taiwan een afwisselend landschap met bergen, slapende vulkanen en vele rotsmeren. Wil jij stage lopen in het prachtige Taiwan?

Waarom een stage in Taiwan

Waarom zou je kiezen voor een stage in Taiwan in plaats van een stage in Nederland? Hier zijn natuurlijk veel antwoorden op te benoemen. Met een stage in Taiwan zal je veel nieuwe ervaringen op doen, een zakelijk netwerk opbouwen en veel nieuwe vrienden maken.

Hiernaast staat een stage in Taiwan ook sterk op je CV, hiermee onderscheid jij jezelf van de rest. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die stage hebben gelopen in het buitenland doorgaans sneller een baan vinden? Investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Taiwan!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Taiwan?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Taiwan

Stage lopen in Taiwan en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of meld je vrijblijvend aan. Wij bekijken graag samen met jou de opties op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens een stage in Taiwan? Wij informeren en inspireren je graag waarom een stage in Taiwan een unieke ervaring is en de beste tijd van je studie!

Vrijblijvend aanmelden
30 sec