Stage in Indonesië

Loop stage in Indonesië en beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Loop stage in één van de volgende steden in Indonesië

Bali, wie kent dit tropische eiland niet? Je zal haast vergeten dat je op stage bent op dit prachtige eiland.

Java, een veelzijdig eiland met zowel prachtige natuurgebieden als gigantische steden.

Stage lopen in Indonesië

Wil jij niet stage lopen in Nederland maar de uitdaging aangaan en je grenzen verleggen? Kies dan voor een stage in Indonesië. Je zal een onvergetelijke tijd tegemoet gaan tijdens je stage in het buitenland en veel nieuwe ervaringen opdoen.

Wat een stage in Indonesië bijzonder maakt, is niet alleen dat je ver van huis bent, maar ook dat je stage loopt bij een bedrijf waar een totaal andere bedrijfscultuur heerst en waar andere omgangsnormen zijn. Je zal tijdens je stage in Indonesië veel nieuwe ervaringen waar je de rest van je leven profijt van hebt opdoen.

Waarom een stage in Indonesië

Waarom zou je stage lopen in Indonesië in plaats van in Nederland? Een stage in het buitenland is een unieke ervaring en investering in de toekomst. Naast dat je internationale ervaringen op zal doen, zal je ook leren hoe het is om in het buitenland te wonen. Je zal veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen dat wellicht goed van pas komt in de toekomst!

Naast geweldige ervaringen zal een stage in Indonesië ook sterk op je CV staan. Daarmee onderscheid jij je van andere studenten. Kortom: investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Indonesië!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Indonesie?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Indonesië

kijk jij ernaar uit om stage te lopen in Indonesië? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor een stage in Bali of Java. Wanneer wij jouw aanmelding ontvangen hebben zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van een stage in Indonesië en/of ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag waarom een stage in Indonesië een onvergetelijke ervaring en investering in de toekomst is!

Vrijblijvend aanmelden
30 sec