Stage in Indonesië

Loop stage in Indonesië, een prachtig tropisch land.

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Loop stage in één van de volgende steden in Indonesië

Bali, wie kent dit tropische eiland niet? Je zal haast vergeten dat je op stage bent op dit prachtige eiland.

Java, een veelzijdig eiland met zowel prachtige natuurgebieden als gigantische steden.

Stage lopen in Indonesië

Wil jij niet stage lopen in Nederland maar de uitdaging aangaan en je grenzen verleggen? Kies dan voor een stage in Indonesië. Je zal een onvergetelijke tijd tegemoet gaan tijdens je stage in het buitenland en veel nieuwe ervaringen opdoen.

Wat een stage in Indonesië bijzonder maakt, is niet alleen dat je ver van huis bent, maar ook dat je stage loopt bij een bedrijf waar een totaal andere bedrijfscultuur heerst en waar andere omgangsnormen zijn. Je zal tijdens je stage in Indonesië veel nieuwe ervaringen waar je de rest van je leven profijt van hebt opdoen.

Waarom een stage in Indonesië

Waarom zou je stage lopen in Indonesië in plaats van in Nederland? Een stage in het buitenland is een unieke ervaring en investering in de toekomst. Naast dat je internationale ervaringen op zal doen, zal je ook leren hoe het is om in het buitenland te wonen. Je zal veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen dat wellicht goed van pas komt in de toekomst!

Naast geweldige ervaringen zal een stage in Indonesië ook sterk op je CV staan. Daarmee onderscheid jij je van andere studenten. Kortom: investeer in jezelf en beleef de beste tijd van je studie met een stage in Indonesië!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Indonesie?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Onze stageplekken in Indonesië

Stage lopen in Indonesië voelt voor de meeste studenten aan als een lange vakantie. Naast dat je je in een tropisch klimaat begeeft, is het een unieke ervaring om een periode van je studie in het buitenland door te brengen. Tijdens je stage in Indonesië zal je veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen. Hiernaast staat een buitenlandse stage natuurlijk sterk op je CV. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die een stage in het buitenland hebben gelopen doorgaans sneller een baan vinden? Veel bedrijven hechten namelijk veel waarde aan internationale (werk) ervaring.


Naast je stage in Indonesië heb je genoeg vrije tijd om de vele eilanden te ontdekken. Bezoek de mooiste natuurgebieden, steden, tempels en één van de vele eilanden die Indonesië telt. Bekijk onze stages in Java of Bali en meld je geheel vrijblijvend aan voor de beste tijd van je studie!


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Indonesië is erg populair onder studenten. Want waarom zou je kiezen voor een stage in Nederland, als je ook stage in Indonesië kan lopen? Beleef een once-in-a-lifetime ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven.


Jaarlijks helpen wij veel studenten met een buitenlandse stage in Indonesië. Wij zijn dan ook bekend bij vele scholen in Nederland. Kies net zoals vele andere studenten voor een stage in het Indonesië. Meld je geheel vrijblijvend aan of neem contact met ons op voor meer informatie.