Stage in Nieuw-Zeeland

Loop stage in Nieuw-Zeeland, misschien wel het mooiste land ter wereld.

Direct aanmelden
We zijn er trots op dat we mogen samenwerken en studenten kunnen plaatsen bij wereldwijd erkende organisaties,
diverse kleine tot middelgrote ondernemingen en innovatieve startups.

Onze stageplekken

graag stellen wij de leukste stage locaties in Nieuw-Zeeland aan je voor.

Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland die omgeven is door prachtige natuurgebieden waar genoeg te ontdekken valt naast je stage.

Wellington, Omringd door een prachtige natuurgebied met groene heuvels in een baai ligt Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland.

Queenstown, een relatief kleine stad die als levendigste stad van Nieuw-Zeeland wordt gezien en als avontuurhoofdstad van de wereld.

Stage in Nieuw Zeeland

Een stage in Nieuw-Zeeland is niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. Je zal ervaren hoe het is om in een geheel ander land met andere gewoontes en omgangsvormen stage te lopen. Een stage in Nieuw-Zeeland is een investering in de toekomst en ervaring voor het leven.

Ons kantoor in Nieuw-Zeeland is gevestigd in Auckland. Vanuit hier zullen wij jouw toekomstige stageplek organiseren. Tijdens je stage in Nieuw-Zeeland ben je uiteraard altijd meer dan welkom om altijd langs te komen. Vanuit ons kantoor op locatie organiseren wij tevens wekelijks leuke activiteiten en excursies!

Waarom een stage in Nieuw Zeeland

Waarom zou je kiezen voor een stage in Nieuw-Zeeland? Je kan er natuurlijk voor kiezen om stage te lopen in Nederland, maar wat een stage in Nieuw-Zeeland uniek maakt is de internationale ervaring die je op zal doen in het buitenland. Nieuw-Zeeland is dan ook een erg populair land onder jongeren.

Naast dat je ervaart hoe het is om bij een buitenlands bedrijf stage te lopen, zal je ook veel nieuwe contacten op doen. Je zal nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen. Hiernaast staat een stage in Nieuw-Zeeland sterk op je CV. Naast je stage in Nieuw-Zeeland hou je genoeg vrije tijd over om het land te ontdekken.

Onder andere bekend via:

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Nieuw-Zeeland?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.Heb je nog vragen?

Geen zorgen

we zijn er altijd voor je.

Meld je vrijblijvend aan

Wil je een onvergetelijke ervaring opdoen door middel van een stage in Nieuw-Zeeland? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via ons contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

In het kort:
– Een onvergetelijke ervaring
– Ontdek een prachtig land
– Ervaar een andere (werk) cultuur
– Boost je zakelijk en privé netwerk
– Boost je CV en vind sneller een baan

Kortom: Beleef de beste tijd van je studie!

Neem contact met mij op via:
4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië


Stage in Nieuw-Zeeland, beleef de beste tijd van je studie

Een stage in Nieuw-Zeeland voelt voor bijna alle studenten aan als een lange vakantie. Je zou haast vergeten dat je op stage bent! Ervaar hoe het is om aan de andere kant van de wereld stage te lopen bij een internationaal bedrijf. Tijdens je stage in Nieuw-Zeeland heb je genoeg vrije tijd om de stad en omgeving te verkennen, en zoals je waarschijnlijk wel weet is Nieuw-Zeeland daar de uitgelichte plek voor. Vele omschrijven Nieuw-Zeeland dan ook als één van de mooiste landen ter wereld.


Tijdens je stage in Nieuw-Zeeland zal je veel nieuwe vrienden maken en bouwen aan een zakelijk netwerk. Dit laatste kan je wellicht goed van pas komen in de toekomst en staat ook nog eens goed op je CV. Want wist jij dat studenten die stage in het buitenland lopen vaak sneller een baan vinden? Je onderscheid je namelijk van andere studenten door je dosis aan internationale (werk) ervaring. Loop stage in Auckland, Wellington of Queenstown en beleef de beste tijd van je studie!


300+ studenten gingen je voor

Stage lopen in Nieuw-Zeeland is enorm populair onder studenten. Het is dan ook een unieke ervaring om een deel van je studie in het buitenland door te brengen waar menig studenten jaloers op zullen zijn. Want een stage in Nieuw-Zeeland is toch veel leuker dan een stage in Nederland? Het is in ieder geval een once-in-a-lifetime ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven.


Jaarlijks helpen wij vele studenten met een buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland. Wij werken dan ook samen met veel hogescholen en universiteiten in Nederland. Kies net zoals vele andere studenten voor een stage in Nieuw-Zeeland en meld je geheel blijvend aan. Een ervaring om nooit te vergeten en investering in de toekomst.