Stage in Nieuw Zeeland

Loop stage in Nieuw-Zeeland en beleef de beste tijd van je studie!

Onze stageplekken

graag stellen wij de leukste stage locaties in Nieuw-Zeeland aan je voor.

Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland die omgeven is door prachtige natuurgebieden waar genoeg te ontdekken valt naast je stage.

Wellington, Omringd door een prachtige natuurgebied met groene heuvels in een baai ligt Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland.

Queenstown, een relatief kleine stad die als levendigste stad van Nieuw-Zeeland wordt gezien en als avontuurhoofdstad van de wereld.

Stage lopen in Nieuw Zeeland

Stage lopen in Nieuw-Zeeland is niet vergelijkbaar met een stage in Nederland. Je zal ervaren hoe het is om in een geheel ander land met andere gewoontes en omgangsvormen stage te lopen. Een stage in Nieuw-Zeeland is een investering in de toekomst en ervaring voor het leven.

Ons kantoor in Nieuw-Zeeland is gevestigd in Auckland. Vanuit hier zullen wij jouw toekomstige stageplek zoeken en tijdens je stage zal je altijd meer dan welkom zijn om langs te komen. Vanuit ons kantoor op locatie organiseren wij tevens wekelijks leuke activiteiten en excursies!

Waarom een stage in Nieuw Zeeland

Waarom zou je kiezen voor een stage in Nieuw-Zeeland? Je kan er natuurlijk voor kiezen om stage te lopen in Nederland, maar wat een stage in het buitenland uniek maakt is de internationale ervaring die je op zal doen in het buitenland. Nieuw-Zeeland is dan ook een erg populair land onder jongeren.

Naast dat je ervaart hoe het is om bij een buitenlands bedrijf stage te lopen, zal je ook veel nieuwe contacten op doen. Naast dat je veel nieuwe vrienden zal maken, zal je ook een zakelijk netwerk opbouwen en zal een stage in Nieuw-Zeeland sterk op je CV staan. Naast je stage hou je genoeg vrije tijd over om Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Alles willen weten over een stage in Nieuw Zeeland?

Wij vertellen je er graag alles over.

Onze stageplekken in Nieuw-Zeeland

Stage lopen in Nieuw-Zeeland? Bekijk dan onze stageplekken in Nieuw-Zeeland en meld je vrijblijvend aan. Na jouw aanmelding zullen wij contact met je opnemen om jouw eisen en wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar de leukste en beste stageplek voor jou in Nieuw-Zeeland!

Ben je benieuwd wat onze werkwijze is, wat je kan verwachten van een stage in Nieuw-Zeeland of eerdere ervaringen van andere stagiaires? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en inspireren je graag over waarom een stage in Nieuw-Zeeland een unieke ervaring is en bovendien de beste tijd van je studie zal zijn!