Wij zijn wij?

We zullen ons even voorstellen.

Waarom bestaan wij?

Wij vinden dat er helaas nog veel stagebureaus zijn die alleen maar aan het geld denken. Wij van Stagelanden willen ons enthousiasme voor stages in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland graag overbrengen op anderen door het aanbieden van goede- en uitdagende stages, met een topservice en een eerlijke prijs.

Doordat wij op bijna al onze stagelocaties een eigen kantoor hebben, kan je altijd bij ons terecht voor hulp, (reis)advies, informatie of natuurlijk voor de gezelligheid! Wij organiseren ook wekelijkse activiteiten en workshops vanuit onze kantoren op locatie, je zal snel nieuwe vriendschappen sluiten.

Maak kennis met ons

Mijn naam is Leon Strikwerda en ik ben de oprichter van Stagelanden. In 2016 heb ik zelf stage gelopen in China. Deze stage georganiseerd was door een bureau in Nederland. Alles wat mis kon gaan, ging mis. Met de missie dat dit andere Nederlandse studenten niet mag overkomen, is Stagelanden opgericht.

Inmiddels zijn wij drie jaar actief, hebben wij wereldwijd kantoren op onze stage locaties, met meerdere collega’s (waaronder Nederlandse) per kantoor en helpen wij jaarlijks vele studenten succesvol aan een stage. Wij kunnen dan ook vol vertrouwen zeggen dat jouw stage perfect geregeld zal zijn!

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!

Vrijblijvend aanmelden
30 sec