Jou de beste tijd van je studie laten beleven.

Dat is ons doel. Maak kennis met ons.

Waarom bestaan wij

Wij vinden dat er helaas nog veel stagebureaus zijn die alleen maar aan het geld denken. Wij van Stagelanden willen ons enthousiasme voor stages in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland graag overbrengen op anderen door het aanbieden van goede- en uitdagende stages, met een topservice voor een eerlijke prijs. Doordat wij op bijna al onze stagelocaties een eigen kantoor hebben, kan je altijd bij ons terecht voor hulp, (reis)advies, informatie of natuurlijk voor de gezelligheid! Wij organiseren wekelijkse activiteiten en workshops vanuit onze kantoren op locatie, waardoor je snel nieuwe vriendschappen zal sluiten en geen dag saai zal zijn.


Ons team

Maak kennis met ons Nederlandse team. Je zal waarschijnlijk met meer internationale collega's van ons te maken krijgen tussentijds en op locatie. Dit omdat wij grotendeels vanuit het buitenland werken in de landen waar wij stageplekken aanbieden. In totaal telt ons team meer dan 20 medewerkers.

Ons verhaal

Mijn naam is Leon Strikwerda en ik ben de oprichter van Stagelanden. In 2016 heb ik zelf stage gelopen in China. Deze stage georganiseerd was door een bureau in Nederland. Alles wat mis kon gaan, ging mis. Met de missie dat dit andere Nederlandse studenten niet mag overkomen, is Stagelanden opgericht.

Inmiddels zijn wij zeven jaar actief, hebben wij wereldwijd kantoren op onze stage locaties, met meerdere collega’s (waaronder Nederlandse) per kantoor en helpen wij jaarlijks vele studenten succesvol aan een stage in het buitenland. Wij kunnen dan ook vol vertrouwen zeggen dat jouw stage perfect geregeld zal zijn!

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en WO studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!