Stagemarkt bezoeken? Goed idee!

Op zoek naar een stage? Bezoek eens een stagemarkt.

Stagemarkt MBO studenten

Studeer jij aan het MBO en ben je op zoek naar een buitenlandse stage? Dan is het bezoeken van een stagemarkt zeker de moeite waard. MBO scholen organiseren vaak eens of twee keer per jaar een stagemarkt voor alle studenten.

Op een stagemarkt kan jij alle informatie verkrijgen over de verschillende stage mogelijkheden. Wij van Stagelanden zijn ook regelmatig te vinden op stagemarkten om jou te informeren en motiveren waarom een buitenlandse stage een unieke ervaring is.

Stagemarkt HBO studenten

Ben jij HBO student en op zoek naar een stage in het buitenland? Dan helpen wij jou hier graag bij! Wij informeren en inspireren je graag waarom een buitenlandse stage een unieke ervaring is en de beste tijd van je studie.

Naast onze website kan je ons ook geregeld vinden op een stagemarkt. Tijdens het bezoeken van een stagemarkt kan je al je vragen direct aan ons stellen. Benieuwd of wij op de stagemarkt van jouw hogeschool staan? informeer er dan bij je school naar en stuur ons een berichtje. Wij staan je graag te woord.

Boost je CV en bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

Stage lopen in het buitenland is naast een hele toffe ervaring natuurlijk veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die stage hebben gelopen in het buitenland doorgaans sneller een baan vinden? Hiermee onderscheid jij jezelf van de rest. Een buitenlandse stage staat dan ook sterk op je CV. Bezoek een stagemarkt of bekijk de stage mogelijkheden op onze website.

Meer weten over een stage in het buitenland?

Wij vertellen je er graag alles over.

Alle voordelen op een rijtje

Er zijn genoeg redenen waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Hierbij een aantal voorbeelden:

- Een onvergetelijke ervaring

- Bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

- Boost je CV en investeer in jezelf

- Ontdek de andere kant van de wereld

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in het buitenland?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.