Stage op Curaçao

Stage op Curaçao, beleef de beste tijd van je studie!

Direct aanmelden

Stage op Curaçao, verblijf op dit prachtige en tropische eiland

Curaçao kent iedereen wel, dit tropische eiland geleden in Zuid-Amerika, is een populaire reisbestemming voor vele Nederlanders. Curaçao is onderdeel van de ABC-eilanden en tevens het grootste eiland van de drie met 132.000 inwoners. Met 11 kilometer aan goudkleurig strand, een kraakheldere zee en bijna altijd een heerlijke temperatuur, is een stage op Curaçao erg populair onder studenten.

Waarom een stage op Curaçao?

Een stage op Curaçao is een unieke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Verblijf op het populaire eiland en ervaar hoe het is om stage te lopen bij een buitenlands bedrijf, waar alles net even anders gaat dan in Nederland. Ervaar hoe het is om te leven, wonen en stage te lopen op Curaçao waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst dan in Nederland. Want zoals je wellicht weet gaat het er allemaal wat rustiger aan toe op Curaçao.

Tijdens je stage op Curaçao zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een zakelijk netwerk opbouwen. Naast dat een stage op Curaçao sterk op je CV staat, is het een onvergetelijke ervaring om nooit te vergeten. Meld je vandaag nog geheel vrijblijvend aan.

Stage op Curaçao, wat zijn de kosten?

Een stage op Curaçao is mogelijk vanaf 275 euro. Voor dit bedrag zorgen wij voor een uitdagende stage die aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Naast dit bedrag kan je ook kiezen voor het totaalpakket. Hierbij is onder andere accommodatie inbegrepen en ondersteunen wij bij het aanvragen van jouw visa.

Ben je benieuwd naar de stage mogelijkheden op Curaçao? Meld je dan direct geheel vrijblijvend aan. We zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ga jij het avontuur aan met een stage op Curaçao?

Kosten

Stagebemiddeling

300,-

  • Stage op Curaçao
  • Kantoor op locatie
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

  • Stage op Curaçao
  • Accommodatie
  • Regelen van je vergunning
  • Vliegveld ophaalservice
  • Regelen van auto/scooter
  • Kantoor op locatie
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

  • Locale simkaart
  • Excursies en reizen
Contact

Vrijblijvend aanmelden voor een stage op Curaçao?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.Stage op Curaçao, beleef de beste tijd van je studie

Tijdens jouw stage op Curaçao zal je waarschijnlijk het gevoel hebben dat je op vakantie bent. Dit komt doordat je je begeeft op een prachtig eiland waar je naast je stage genoeg vrije tijd hebt en het leven allemaal wat langzamer lijkt te gaan. De inwoners van Curaçao hebben minder haast dan we gewend zijn in Nederland en zijn erg relaxed.


Je stage op Curaçao zal veel nieuwe leermomenten en ervaringen met zich meebrengen. Zo loop je overdag stage, maar heb je ’s avonds genoeg tijd om te ontspannen met een drankje op het strand. In het weekend en kan je bijvoorbeeld het eiland verkennen of misschien wel de magische onderwaterwereld van Curaçao ontdekken. Zie jij jezelf al met schildpadden zwemmen?


300+ studenten gingen je voor

Kiezen voor een stage op Curaçao is erg populair onder studenten. Veel studenten kiezen dan ook voor een stage op Curaçao in plaats van een stage in Nederland. Want zeg nou zelf, een stage op Curaçao klinkt toch veel leuker dan een stage in Nederland?


Jaarlijks helpen wij vele studenten aan een buitenlandse stage. Wij zijn dan ook bekend bij vele scholen en hogescholen. Stap uit je comfortzone en kies voor een stage op Curaçao! Een boost voor je CV, investering in de toekomst en bovendien de beste tijd van je studie!