Stage in Oceanië

Loop stage in Oceanië, misschien wel het mooiste continent ter wereld.

Kies voor een stage in Oceanië

Je staat momenteel wellicht op het punt een keuze te moeten maken tussen een stage in Nederland, of een stage in het buitenland zoals in Oceanië. Welke keuze ga jij maken? Uiteraard zouden Wij je een stage in het buitenland aanbevelen! Maar waarom zou je kiezen voor een stage in Oceanië in plaats van in Nederland? Wat kan je verwachten tijdens een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland? Waar moet je allemaal rekening mee houden en zijn de kosten eigenlijk? In dit artikel beantwoorden wij al je vragen!

Waarom stage lopen in Oceanië?

Stage lopen in Oceanië bij een bedrijf waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden? Verleg dan je grenzen met een stage in Oceanië! Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet waarbij je ervaart hoe het is om te wonen en ‘werken’ in Australië of Nieuw-Zeeland.

Bouw aan een zakelijk netwerk, maak nieuwe vrienden, boost je CV en maak prachtige reizen in Australië en/of Nieuw-Zeeland. Naast je stage in Oceanië zal je genoeg vrije tijd hebben om het prachtige landschap, de blauwe zee en andere geweldige plekken te ontdekken.

Boost je CV en bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

Een stage in Oceanië heeft naast dat het een ervaring om nooit te vergeten is, natuurlijk nog veel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat studenten die stage hebben gelopen in het buitenland doorgaans sneller een baan vinden na hun studie? Dit komt doordat je je onderscheid ten opzichte van andere leeftijdsgenoten en je een flinke lading internationale ervaring met je meebrengt. Een stage in Oceanië staat dus erg sterk op je CV!


Wil jij stage lopen in Oceanië? Bekijk al onze stagelocaties en meld je geheel vrijblijvend aan.

Meer weten over een stage in Oceanië?

Wij vertellen je er graag alles over.

Wat kost een stage in Oceanië?

Je zal vast benieuwd zijn wat een stage in Oceanië kost. De kosten hiervoor zijn éénmalig 695 euro. Voor dit bedrag organiseren wij een uitdagende stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Gelukkig zijn er ook wat ontvangsten tijdens je stage. Wanneer je namelijk kiest voor een stage in Oceanië ontvang je vanuit de overheid een uitwonende beurs, ov-vergoeding en kan je aanspraak maken op de Holland Scholarship beurs van 1250,- euro.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op of meld je direct blijvend aan.

Alle voordelen op een rijtje

Er zijn genoeg redenen waarom een stage in Oceanië een ervaring voor het leven is. Onderstaand zijn de belangrijkste punten:

- Een ervaring om nooit te vergeten

- Bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

- Boost je CV en investeer in jezelf

- Ontdek het continent Oceanië