Stage in Wellington

Loop stage in Windy Welly en beleef de beste tijd van je studie!

Stage in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland

Wellington, ook wel Windy Welly genoemd, is naast een stad waar het altijd lekker doorwaait de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Gelegen in een baai tussen grote groene heuvels vind je deze altijd levendige stad waar parken, oude victoriaanse villa’s en een bruisend centrum elkaar afwisselen. Neem een rit in de oude kabelbaan van Nieuw-Zeeland naar het centrum van de stad en geniet van het prachtige uitzicht.

Waarom een stage in Wellington?

Een stage in Wellington is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Loop stage in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ervaar hoe het is om stage te lopen bij een Nieuw-Zeelands bedrijf. Tijdens je stage in Wellington zal je veel nieuwe vrienden maken en een zakelijk netwerk opbouwen wat tevens sterk zal staan op je CV.

Uiteraard heb je naast je stage genoeg vrije tijd om Wellington en het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland te ontdekken. Stage lopen in één van de mooiste landen ter wereld? Kies dan voor een stage in Wellington!

Stage in Wellington, wat zijn de kosten?

De kosten van een stage in Wellington hangen er vanaf of je alleen op zoek bent naar stagebemiddeling of een totaalpakket. Wanneer je kiest voor alleen stagebemiddeling zullen wij een geschikte stage voor jou zoeken op basis van jouw voorkeur en wensen. De kosten hiervoor bedragen éénmalig 695,00 euro.

Naast alleen stagebemiddeling kunnen wij ook jouw accommodatie verzorgen. Hiervoor hebben wij een totaalpakket samengesteld. De kosten van het totaalpakket hangen af van de locatie en de grootte van jouw kamer. Meer weten over onze werkwijze? Lees er hier alles over en meld je vrijblijvend aan voor een stage in Wellington!

Kosten

Stagebemiddeling

695,-

 • Stage in Wellington
 • 24/7 noodnummer
 • Hulp bij visa
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Wellington
 • Accommodatie
 • 24/7 noodnummer
 • Hulp bij visa
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Welkomstoriëntatie
 • Vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
 • Weekend trips
Contact

Alles willen weten over een stage in Wellington?

Wij vertellen je er graag alles over.

4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Wellington?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.