Stage in Queenstown

Loop stage in Queenstown en beleef de beste tijd van je studie!

Stage in Queenstown, avontuurhoofdstad van de wereld

Queenstown is wellicht een kleine stad met haar 10.000 inwoners, maar wordt gezien als de levendigste stad van Nieuw-Zeeland. Er zijn hier zoveel (outdoor)sporten te doen dat het ook wel avontuurhoofdstad van de wereld wordt genoemd. Hou jij van sporten? Dan is Queenstown “the place to be”. Ga bijvoorbeeld naast je stage in Queenstown wintersporten, hiken, klimmen, bungeejumpen, skydyven, canyoning, jetboaten of raften!

Waarom een stage in Queenstown?

Stage lopen in één van de mooiste steden van Nieuw-Zeeland? Kies dan voor een stage in Queenstown. Ervaar hoe het is om stage te lopen bij een Nieuw-Zeelands bedrijf waar een totaal andere bedrijfscultuur heerst. Geef je CV een boost, bouw aan een zakelijk netwerk en sluit nieuwe vriendschappen. Een Stage in Queenstown is een ervaring van het leven en investering in de toekomst.

Uiteraard zal je naast je stage genoeg vrije tijd hebben om Nieuw-Zeeland te ontdekken. Reis door het prachtige landschap en ontdek waar onder andere “The Lord of The Rings” is opgenomen.

Stage in Queenstown, wat zijn de kosten?

Een stage in Queenstown kost éénmalig 695,00 euro. Hiervoor gaan wij voor jou op zoek naar een toffe stageplek in Queenstown. Naast stage bemiddeling bieden wij ook een totaalpakket aan. In dit totaalpakket is onder andere jouw accommodatie inbegrepen. Gezien het feit dat de kosten voor accommodatie erg verschillen per locatie en kamer, is er geen concrete prijs voor het totaalpakket.

Ben jij geïnteresseerd in een buitenlandse stage in Queenstown? Meld je dan vrijblijvend aan of neem contact met ons op. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken op basis van jouw voorkeuren en wensen.

Kosten

Stagebemiddeling

695,-

 • Stage in Queenstown
 • 24/7 noodnummer
 • Hulp bij visa
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Queenstown
 • Accommodatie
 • Hulp bij visa
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Welkomstoriëntatie
 • Vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
 • Weekend trips
Contact

Alles willen weten over een stage in Queenstown?

Wij vertellen je er graag alles over.

4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Queenstown?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.