Stage in Auckland

Loop stage in Auckland, één van de mooiste landen ter wereld en beleef de beste tijd van je studie!

Stage in Auckland, omringd door de mooiste natuurgebieden

Auckland ligt op de rug van circa 50 vulkanen, wat natuurlijk al gelijk indrukkend klinkt, maar het ook is! Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland met circa 1,5 miljoen inwoners, maar dit voelt totaal niet zo door de relaxte sfeer en altijd vriendelijke mensen. Buiten de stad Auckland vind je fantastische landschappen waar vulkanen, bergen, meren, lagunes en eilanden elkaar afwisselen. En maak je niet de druk over de vulkanen bij Auckland, de meesten zijn uitgestorven of slapen.

Waarom een stage in Auckland?

Stage lopen in een van de mooiste landen ter wereld? Kies dan voor een stage in Auckland. Begeef je in deze prachtige stad en ervaar hoe het is om bij een Nieuw-Zeelands bedrijf stage te lopen waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst. Bouw aan een zakelijk netwerk aan de andere kant van de wereld, geef je CV een boost en maak nieuwe vriendschappen voor het leven tijdens een stage in Auckland.

Naast je stage zal je genoeg vrije tijd hebben om een van de mooiste landen ter wereld te ontdekken, Nieuw-Zeeland. Heb jij The Lord of The Rings gezien? Dan weet je wat je kan verwachten!

Stage in Auckland, wat zijn de kosten?

De kosten van een stage in Auckland hangen er volledig vanaf of je alleen op zoek bent naar stagebemiddeling of een totaalpakket. Alleen stagebemiddeling via ons kost éénmalig 695,00 euro. Daarvoor gaan wij voor jou op zoek naar een passende stage. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met accommodatie. Aangezien deze kosten verschillen per plek en kamer, is hier geen concreet bedrag voor.

Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte stage voor jou, zullen wij dit te allen tijden doen op basis van jouw voorkeur en wensen. Wij willen er namelijk 100% voor zorgen dat jij de beste tijd van je studie tegemoet gaat! Lees hier alles over onze werkwijze en meld je vrijblijvend aan voor een stage in Auckland.

Kosten

Stagebemiddeling

695,-

 • Stage in Auckland
 • Kantoor op locatie
 • 24/7 noodnummer
 • Hulp bij visa
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Auckland
 • Kantoor op locatie
 • 24/7 noodnummer
 • Accommodatie
 • Hulp bij visa
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Welkomstoriëntatie
 • Vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
 • Weekend trips
Contact

Alles willen weten over een stage in Auckland?

Wij vertellen je er graag alles over.

4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Auckland?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.