Stage in Auckland

Loop stage in Auckland en beleef de beste tijd van je studie!

Stage in Auckland, omringd door de mooiste natuurgebieden

Auckland ligt op de rug van circa 50 vulkanen, wat natuurlijk al gelijk indrukkend klinkt, maar het ook is! Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland met circa 1,5 miljoen inwoners, maar dit voelt totaal niet zo door de relaxte sfeer en altijd vriendelijke mensen. Buiten de stad Auckland vind je fantastische landschappen waar vulkanen, bergen, meren, lagunes en eilanden elkaar afwisselen. En maak je niet de druk over de vulkanen bij Auckland, de meesten zijn uitgestorven of slapen.

Waarom een stage in Auckland?

Stage lopen in een van de mooiste landen ter wereld? Kies dan voor een stage in Auckland. Begeef je in deze prachtige stad en ervaar hoe het is om bij een Nieuw-Zeelands bedrijf stage te lopen waar een geheel andere bedrijfscultuur heerst. Bouw aan een zakelijk netwerk aan de andere kant van de wereld, geef je CV een boost en maak nieuwe vriendschappen voor het leven tijdens een stage in Auckland.

Naast je stage zal je genoeg vrije tijd hebben om een van de mooiste landen ter wereld te ontdekken, Nieuw-Zeeland. Heb jij The Lord of The Rings gezien? Dan weet je wat je kan verwachten!

Stage in Auckland, wat zijn de kosten?

Ons toegewijde team op locatie staat klaar om ervoor te zorgen dat je een fantastische stage-ervaring in Auckland beleeft, vanaf 695 euro. Wij organiseren een stage die naadloos aansluit bij jouw interesses, behoeften en de vereisten van jouw opleiding. Met onze uitgebreide dienstverlening en ondersteuning kan jij je volledig richten op het vergaren van nieuwe ervaringen en het genieten van een onvergetelijk avontuur.

Wij begeleiden je bij het aanvragen van een visum en organiseren jouw accommodatie voor gedurende jouw stage in Auckland. En maak je geen zorgen, wij staan altijd voor je klaar: ons noodnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Kies voor een stage in Auckland en maak onvergetelijke herinneringen.

Kosten

Stagebemiddeling

Vanaf 695,-

 • Stage in Auckland
 • Kantoor op locatie
 • Hulp bij visa
 • Hulp bij accommodatie
 • Service en support
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Auckland
 • kantoor op locatie
 • hulp bij visa
 • Accommodatie inbegrepen
 • Service en support
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Welkomstoriëntatie
 • Vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
 • Weekend trips
Contact

Jou de beste tijd van je studie laten beleven in Auckland. Dat is ons doel.

Kies jij ook voor een stage in het prachtige Auckland?

4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië

Meld je vrijblijvend aan

Wil je een onvergetelijke ervaring opdoen door middel van een stage in Auckland? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via ons contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

In het kort:
– Een onvergetelijke ervaring
– Ontdek een prachtig land
– Ervaar een andere (werk) cultuur
– Boost je zakelijk en privé netwerk
– Boost je CV en vind sneller een baan

Kortom: Beleef de beste tijd van je studie!

Neem contact met mij op via: