Stage in Kuala Lumpur

Loop stage in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië.

Stage in Kuala Lumpur, de populairste stad van Maleisië

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië en dan ook de populairste stad van Maleisië. Kuala Lumpur betekend letterlijk “modderige samenkomst van rivieren” en heeft haar naam dan ook te danken aan de twee samenkomende rivieren Klang en Gombak. Kuala Lumpur heeft circa 1,8 miljoen inwoners en een afwisseling van wolkenkrabbers en kleine oude buurten. De rijke (Britse) geschiedenis en vele verschillende culturele invloeden zal je overal tegenkomen en maken deze stad tot een unieke plek om te stage te lopen.

Waarom een stage in Kuala Lumpur?

Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kiezen voor een stage in Kuala Lumpur? Ga een onvergetelijke tijd tegemoet en beleef net zoals vele andere studenten de beste tijd van je studie! Loop stage bij een Maleisisch bedrijf waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.

Tijdens je stage in Kuala Lumpur zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een zakelijk netwerk opbouwen. Naast dat je stage in Kuala Lumpur veel levenservaring zal meebrengen, staat het ook sterk op je CV. Want wist jij dat studenten die gekozen hebben voor een buitenlandse stage, doorgaans gemakkelijker een baan vinden?

Stage in Kuala Lumpur, wat zijn de kosten?

De prijs van een stage in Kuala Lumpur hangt af van een aantal keuzes. Kies je voor alleen stagebemiddeling of voor het totaalpakket? Voor alleen stagebemiddeling bereken wij een éénmalig bedrag van 1600 euro. Kies je voor het totaalpakket, waar onder andere jouw accommodatie in begrepen zit, hangt de prijs af van het aantal maanden dat je op stage wilt lopen in Kuala Lumpur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een stage in Kuala Lumpur en de kosten die hierbij komen kijken? Neem dan contact met ons op of meld je geheel vrijblijvend aan. We zullen dan contact met je opnemen om de opties te bespreken.

Kosten

Stagebemiddeling

1600,-

  • Stage in Kuala Lumpur
  • 24/7 noodnummer
  • Hulp bij visum
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

  • Stage in Kuala Lumpur
  • Accommodatie
  • Vliegveld ophaalservice
  • Hulp bij visum
  • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra diensten

  • Activiteiten en excursies
Contact

Alles willen weten over een stage in Kuala Lumpur?

Wij vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Kuala Lumpur?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.