Stage in Sydney

Loop stage in levendig Sydney en beleef de beste tijd van je studie!

Stage in Sydney, een veelzijdige miljoenenstad

Sydney is één van de meest levendige steden ter wereld waar elk moment van de dag wel wat te doen is. Naast dat Sydney bij de meeste mensen vooral bekend zal staan om zijn Opera house, kent Sydney ook een hele gezellige binnenstad, groot zakencentrum en prachtige witte zandstranden om helemaal tot rust te komen, een duik in zee te nemen en natuurlijk bij te kleuren. Sydney is met recht een stad met het beste van twee werelden.

Waarom een stage in Sydney?

Stage lopen in Sydney ver weg van huis? Verleg je grenzen met een stage in Sydney en ervaar hoe het is om bij een Australisch bedrijf stage te lopen waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst. Tijdens je stage zal je een zakelijk netwerk opbouwen wat handig voor de toekomst is en sterk op je CV staat. Hiernaast zal je uiteraard een onvergetelijke tijd ervaren, nieuwe ervaringen opdoen en veel nieuwe vrienden maken.

Naast jouw stage in Sydney zal je genoeg vrije tijd hebben om de stad, omgeving en wellicht vele andere mooie plekken van Australië te ontdekken. Beleef de beste tijd van je studie met een stage in Sydney. Lees meer reisinformatie over Sydney op reis-expert.nl

Stage in Sydney, wat zijn de kosten?

Ons team zal ervoor zorgen dat jij een geweldige stage in Sydney zal beleven, vanaf 695 euro. Wij regelen voor jou een stage die perfect aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en de eisen van jouw opleiding. Dankzij onze uitgebreide service en support, kan jij je volledig focussen op het opdoen van nieuwe ervaringen en een onvergetelijke tijd beleven.

Wij helpen je met het aanvragen van een visum en het vinden van een fijne plek om te wonen tijdens jouw stage in Sydney. En geen zorgen, wij zijn er altijd voor jou: ons noodnummer is 24/7 bereikbaar. Kies voor een stage in Sydney en maak onvergetelijke herinneringen.

Kosten

Stagebemiddeling

Vanaf 695,-

 • Stage in Sydney
 • Hulp bij visa
 • Hulp bij accommodatie
 • Service en support
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

 • Stage in Sydney
 • hulp bij visa
 • Accommodatie inbegrepen
 • Service en support
 • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Extra

 • Welkomstoriëntatie
 • Vliegveld ophaalservice
 • Activiteiten en excursies
 • Reizen down under
Contact

Jou de beste tijd van je studie laten beleven in Sydney. Dat is ons doel.

Kies jij ook voor een stage in het prachtige Sydney?

4.7

Fantastische tijd gehad

Ik kijk terug op een stage die mij voor altijd zal bijblijven. Naast dat de stage goed georganiseerd was heb ik prachtige reizen gemaakt en veel van Australië, Nieuw-Zeeland en China mogen zien.

Stagelanden

Eva de Vries

Sydney, Australië

4.8

Alleen maar mooie momenten

Mijn stage was met recht een van de beste momenten van mijn studietijd. Ik kan dan ook terugkijken op hele mooie momenten.

Stagelanden

Fawad Jafari

Auckland, Nieuw-Zeeland

4.7

Prachtig land

Het mooiste land waar ik heb mogen wonen. Ik had een toffe stageplek en genoot elke dag van de prachtige omgeving.

Stagelanden

Dewi bakker

Queenstown, Nieuw-Zeeland

4.8

Super stage

Mijn stage in Melbourne was erg gaaf. Ik werkte elke dag aan gave projecten en heb nog steeds contact met oud medewekers.

Stagelanden

Eric van Slooten

Melbourne, Australië

Meld je vrijblijvend aan

Wil je een onvergetelijke ervaring opdoen door middel van een stage in Sydney? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via ons contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

In het kort:
– Een onvergetelijke ervaring
– Ontdek een prachtig land
– Ervaar een andere (werk) cultuur
– Boost je zakelijk en privé netwerk
– Boost je CV en vind sneller een baan

Kortom: Beleef de beste tijd van je studie!

Neem contact met mij op via: