OV vergoeding buitenland aanvragen?

Lees hier alles over het krijgen en aanvragen van OV vergoeding

OV vergoeding aanvragen voor een stage in het buitenland?

Ben jij van plan om stage te lopen in het buitenland? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden en die je moet organiseren. Zo kan je bijvoorbeeld OV vergoeding aanvragen aangezien je OV kaart uiteraard niet in het buitenland werkt! Wij leggen je graag uit hoe en waar je OV vergoeding kan aanvragen en wat de voorwaarden zijn.

OV vergoeding buitenland aanvragen

Wanneer je stage in het buitenland gaat lopen is het verstandig om OV vergoeding aan te vragen. Dit houdt in dat je jouw studentenreisproduct inlevert tegen een maandelijkse vergoeding van 98,72 euro.

Voor het aanvragen van OV vergoeding gelden twee voorwaarden vanuit het DUO: Je moet als voltijdstudent ingeschreven blijven staan bij je Nederlandse opleiding & jouw buitenlandse stage moet een verplicht onderdeel zijn van je opleiding.

OV vergoeding buitenland vraagt u gemakkelijk aan door dit formulier in te vullen en te uploaden op de website van het DUO.

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en universitaire studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!