Buitenlandse stage voor MBO studenten

Als MBO student stage lopen in het buitenland? Lees er hier alles over.

Buitenlandse MBO stage

Op zoek naar een buitenlandse MBO stage? Wij helpen jou graag aan een toffe stageplek in Azië of Oceanië. Ontdek de andere kant van de wereld en verleg je grenzen met een buitenlandse MBO stage en beleef de beste tijd van je studie! Lees snel wat de mogelijkheden zijn en ontdek onze stagelanden.

Buitenlandse stage voor MBO studenten

Wij bieden buitenlandse stages op MBO niveau aan voor scholieren van alle MBO scholen in Nederland. Hierbij maakt het niet specifiek uit welke opleiding je volgt of in welk studiejaar je zit. Samen stellen wij namelijk vast wat voor stage wij jou kunnen organiseren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Aanmelden voor een buitenlandse MBO stage is geheel vrijblijvend. Na jouw aanmelding bespreken we samen de mogelijkheden. Op basis hiervan kunnen wij jou een gericht voorstel doen met bijbehorende kosten.

Meer weten over een buitenlandse MBO stage?

Wij vertellen je er graag alles over.

MBO Opleidingen


Wij vinden het erg belangrijk dat jouw stage georganiseerd wordt op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding. Wij bieden stageplekken aan in verschillende Aziatische landen en in Oceanië. Benieuwd in welke stage sectoren wij onder andere stages aanbieden? Bekijk ze hieronder.


Agratische sector, Bouw en Architectuur, Communicatie, Design, Dier en milieu, Event management, Facility management, Financieel, Hospitality, HR, IT, Marketing en sales, Onderwijs, Rechten, Sport, Techniek, Toerisme en overige stages.

Alle voordelen op een rijtje

Waarom zou je kiezen voor een buitenlandse MBO stage? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou op een rij gezet.

- Een onvergetelijke ervaring

- Bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

- Boost je CV en investeer in jezelf

- Ontdek het continent Azië of Oceanië

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en universitaire studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!