Buitenlandse stage in 2023

Kies jij voor een buitenlandse stage dit jaar?De perfecte buitenlandse stage

Bij Stagelanden zijn we er trots op dat we studenten helpen bij het vinden van de perfecte buitenlandse stage in Azië en Oceanië. We bieden stages aan in diverse landen zoals China, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. In dit artikel bespreken we de unieke voordelen van het volgen van een stage in deze regio's en delen we goed nieuws voor studenten die geïnteresseerd zijn in een stage in China.

Stage lopen in China is weer mogelijk

Goed nieuws voor studenten die een stage willen lopen in China! Het land heeft onlangs haar grenzen heropend en begonnen met het uitgeven van visums voor studenten. Dit betekent dat je nu de kans hebt om een stage te lopen bij vooraanstaande bedrijven in steden als Beijing, Shanghai of bijvoorbeeld Qingdap.

China biedt een unieke culturele ervaring en de mogelijkheid om waardevolle professionele vaardigheden op te doen in een snelgroeiende economie.

Verbreed je horizon met een stage in Japan

Japan staat bekend om zijn technologische innovaties, eeuwenoude tradities en adembenemende landschappen. Het land biedt studenten een breed scala aan stageplaatsen in diverse sectoren, zoals technologie, kunst, mode en toerisme.

Een stage in Japan biedt je de kans om jezelf onder te dompelen in de Japanse cultuur en tegelijkertijd waardevolle werkervaring op te doen in een internationale setting.

Ervaar de avontuurlijke levensstijl van Australië en Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland staan bekend om hun adembenemende landschappen, vriendelijke bevolking en outdoor levensstijl. Een stage in deze landen biedt studenten de mogelijkheid om te werken in een ontspannen en multiculturele omgeving, terwijl ze genieten van de vele outdoor-activiteiten die de regio te bieden heeft.

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar in diverse sectoren, zoals duurzaamheid, toerisme, IT en marketing.

Waarom kiezen voor Stagelanden?

Bij Stagelanden zijn we erop gericht om studenten te helpen bij het vinden van de perfecte stageplaats in Azië en Oceanië. Wij bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het hele proces, van het zoeken naar een stage tot het regelen van huisvesting en visumaanvragen. Ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties zorgt ervoor dat je een stage vindt die aansluit bij jouw ambities en interesses.

Sluit je aan bij de vele tevreden studenten die al een onvergetelijke stage-ervaring hebben opgedaan met Stagelanden. Neem contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in Azië en Oceanië!