Buitenlandse HBO stage voor studenten

Lees hier alles over de stagemogelijkheden voor HBO studenten

Buitenlandse HBO stage

Ben jij een HBO student en op zoek naar een stage in het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag met een buitenlandse stage op HBO niveau op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn en bekijk onze stagelanden.

Buitenlandse stage voor HBO studenten

Wij bieden buitenlandse stages op HBO niveau aan voor studenten van alle HBO scholen in Nederland. Het maakt hierbij niet uit in welk studiejaar je zit, in welke richting je studeert en voor hoelang je stage wilt lopen in het buitenland.

Op basis van jouw voorkeuren en wensen- en die vanuit jouw opleiding zoeken wij graag een uitdagende stageplek voor jou. Zo zorgen wij ervoor dat jij een toffe stage hebt en de beste tijd van je studie beleefd!

Meer weten over een buitenlandse HBO stage?

Wij vertellen je er graag alles over.

HBO Opleidingen


Wij bieden stageplekken aan in verschillende landen en in bijna elke studierichting. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jouw stage aansluit op je opleiding, vandaar dat wij altijd een stage zoeken op basis van jouw opleidingseisen. Bekijk hier alle HBO opleidingen waar wij onder andere stages voor aanbieden in het buitenland.


Agratische sector, Bouw en Architectuur, Communicatie, Design, Dier en milieu, Event management, Facility management, Financieel, Hospitality, HR, IT, Marketing en sales, Onderwijs, Rechten, Sport, Techniek, Toerisme en overige stages.

Alle voordelen op een rijtje

Er zijn genoeg redenen waarom een buitenlandse HBO stage een ervaring voor het leven is. We hebben de belangrijkste punten op een rij gezet.

- Een onvergetelijke ervaring

- Bouw aan een internationaal (zakelijk) netwerk

- Boost je CV en investeer in jezelf

- Ontdek het continent Azië of Oceanië

Onze populairste stagelanden

Omdat onze voorliefde bij Azië en Oceanië ligt, bieden wij alleen hier stages aan. Wij hebben per stageland een eigen kantoor op locatie waar je altijd meer dan welkom bent. Een lokaal aanspreekpunt tijdens je stage in het buitenland is voor jou fijn en voor je ouders geruststellend, daarom vinden wij dit erg belangrijk. Je bent namelijk aardig wat kilometers weg van huis.

Wil jij stage lopen in het buitenland? Bekijk dan de stage mogelijkheden in China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Indonesië. Wij bieden stages aan voor MBO, HBO en universitaire studenten in elke studierichting. Laat je informeren en inspireren door een van onze medewerkers waarom een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is. Wij vertellen je er graag alles over!