Stage in Curitiba

Loop stage in Curitiba, wellicht onbekend, maar een prachtige stad.

Stage in Curitiba, Internationaal bekroond en voorbeeld stad binnen Brazilië

Curitiba is zeker geen typisch Braziliaanse stad. Met circa 1,5 miljoen inwoners bestaat Curitiba uit zeer veel Noordwest Europeanen en dat zie je ook terug in de groene stadopbouw. Deze goed gestructureerde internationaal bekroonde stad met een hoge levensstandaard, 26 parken en bossen, weinig stedelijke problemen en nagenoeg geen luchtvervuiling is een parel van een stad. Kies voor een stage in Curitiba wat tevens het startpunt van ‘s werelds meest opwindende treinreis is. Ga jij het avontuur aan?

Waarom een stage in Curitiba?

Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kiezen voor een stage in Curitiba? Ga een onvergetelijke tijd tegemoet en beleef net zoals vele andere studenten de beste tijd van je studie! Loop stage bij een Braziliaans bedrijf waar een geheel andere (bedrijfs)cultuur heerst en andere omgangsnormen gelden.

Tijdens je stage in Curitiba zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een zakelijk netwerk opbouwen. Naast dat je stage in Curitiba veel levenservaring zal meebrengen, staat het ook sterk op je CV. Want wist jij dat studenten die gekozen hebben voor een buitenlandse stage, doorgaans gemakkelijker een baan vinden?

Stage in Curitiba, wat zijn de kosten?

De prijs van een stage in Curitiba hangt af van een aantal keuzes. Kies je voor alleen stagebemiddeling of voor het totaalpakket? Voor alleen stagebemiddeling bereken wij een éénmalig bedrag van 1300 euro. Kies je voor het totaalpakket, waar onder andere jouw accommodatie in begrepen zit, hangt de prijs af van het aantal maanden dat je op stage wilt lopen in Curitiba.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een stage in Curitiba en de kosten die hierbij komen kijken? Neem dan contact met ons op of meld je geheel vrijblijvend aan. We zullen dan contact met je opnemen om de opties te bespreken.

Kosten

Stagebemiddeling

1300,-

  • Stage in Curitiba
  • Kantoor op locatie
  • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Totaalpakket

Op aanvraag

  • Stage in Curitiba
  • Kantoor op locatie
  • Accommodatie
  • Hulp bij visum
  • 24/7 noodnummer
Vrijblijvend aanmelden

Overige diensten

Op aanvraag

  • Reizen
  • Lokale taalcursus
Contact

Alles willen weten over een stage in Curitiba?

Wij vertellen je er graag alles over.

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Curitiba?

Vul simpelweg je e-mailadres in en wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken.