Stage in Brazilië

Loop stage in Brazilië, het land van carnaval, grote steden en de bekende Amazone.

Direct aanmelden

Onze stageplekken

Een stage in Brazilië kan in verschillende steden. Wij stellen ze graag aan je voor.

Rio de Janeiro, be bekendste en één van de populairste steden van Brazilië. Onder andere bekend van de Copacabana en het jaarlijkse carnaval.

Curitiba, Deze internationaal beroonde stad is een voorbeeld stad binnen Brazilië. Wellicht vrij onbekend, maar een pareltje binnen Brazilië.

Loop stage in Brazilië

Een stage in Brazilië is een onvergetelijke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Begeef je in het veelzijdige Brazilië dat bekend staat om de levendige steden, witte stranden, het jaarlijkse carnaval en natuurlijk het grootste tropische regenwoud ter wereld, de Amazone. Wist je dat Nederland hier maar liefst 230x inpast?

Brazilië bestaat uit een zeer diverse bevolking, zwarten, blanken en indianen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: muziek en sport. Muziek en sport zijn zeer belangrijk voor de Braziliaanse cultuur, Brazilië wordt dan ook wel het meest muzikale land ter wereld genoemd. Tijdens je stage in Brazilië zal je dit dan ook zeker ervaren wanneer je bijvoorbeeld over straat loopt.

Waarom een stage in Brazilië

Tijdens je stage in Brazilië zal je veel nieuwe mensen leren kennen, een geheel andere bedrijfscultuur ervaren en een zakelijk netwerk opbouwen. Hiernaast staat een stage in Brazilië sterk op je CV en zal je veel levenservaring op doen.

Naast het stage lopen in Brazilië zal je genoeg vrije tijd hebben om de stad, omgeving en vele andere mooie plekken in Brazilië te ontdekken. Aangezien Brazilië een stuk groter is dan Nederland, zijn er onwijs veel populaire bezienswaardigheden. Uiteraard informeren wij je op locatie graag over de leukste plekken die je niet mag missen tijdens je stage in Brazilië!

Vrijblijvend aanmelden voor een stage in Brazilië?

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Stage in Brazilië, Beleef de beste tijd van je studie

Een stage in het buitenland voelt voor de meeste studenten aan als een lange vakantie, je vergeet dan ook haast dat je op stage in Brazilië bent. Tijdens je stage in Brazilië zal je veel nieuwe mensen leren kennen en een internationaal zakelijk netwerk opbouwen wat wellicht in de toekomst van pas kan komen. Wist je dat studenten die stage in het buitenland hebben gelopen doorgaans makkelijker een baan vinden na hun studie? Dit komt doordat je je onderscheid ten opzichte van andere studenten vanwege je buitenlandse (werk)ervaring.


Ervaar hoe het is om bij een internationaal stage te lopen waar een totaal verschillende bedrijfscultuur heerst en andere omgangsnormen gelden. Durf jij uit je comfortzone te stappen en te kiezen voor een stage in Brazilië? Bekijk dan onze stage locaties in Rio de Janeiro of Curitiba en meld je geheel Vrijblijvend aan.


300+ studenten gingen je voor

Een stage in Brazilië is erg populair onder studenten. Want zeg nou zelf? Een stage in Brazilië klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan een stage in Nederland? Stage lopen in Brazilië is een once-in-a-lifetime ervaring en zal je de rest van je leven bijblijven. Een ervaring voor het leven, investering in de toekomst en de beste tijd van je studie!


Jaarlijks helpen wij vele studenten aan een buitenlandse stage in Brazilië. Wij zijn dan ook bekend bij veel hogescholen en universiteiten in Nederland. Stap uit je comfortzone en kies net zoals vele andere studenten voor een buitenlandse stage in Brazilië.